Κηδεία Κόκοτα: Το gossip-tv στο τελευταίο αντίο στον αξέχαστο τραγουδιστή!
Showbiz

Κηδεία Κόκοτα: Το gossip-tv στο τελευταίο αντίο στον αξέχαστο τραγουδιστή!

Κηδεία Κόκοτα: Το gossip-tv βρέθηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου για το τελευταίο «αντίο» φίλων και συγγενών στον αξέχαστο Σταμάτη Κόκοτα

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους, τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά αλλά και όλους τους φίλους και καλλιτέχνες που τον είχαν γνωρίσει και μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και την καλοσύνη του.

Η φωνή του Σταμάτη Κόκοτα σίγησε για πάντα το Σάββατο το πρωί, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Νοσηλεύτηκε όμως μόνο τις τελευταίες δέκα μέρες της ζωής του, στο Ασκληπιείο Βούλας. Εκεί, είχε συνεχώς κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα που τον φρόντιζαν συνεχώς.

Δίπλα του ασταμάτητα ήταν η τελευταία του σύζυγος Εύα με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη, τη Μαριάννα ενώ συνεχώς ήταν στο νοσοκομείο και τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, η Έλλη και ο Δημήτρης.

Από νωρίς σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου είχαν κατακλύσει τον προαύλιο χώρο στεφάνια από φίλους και συγγενείς που ήθελαν να αποχαιρετήσουν με αυτόν τον τρόπο τον κορυφαίο καλλιτέχνη.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved