Showbiz

Κηδεία Κόκοτα: Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν βρίσκω λόγια να πω για τον Σταμάτη»

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

Κηδεία Κόκοτα: Ένας από τους καλύτερούς του φίλους, ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Αργύρης Παπαργυρόπουλος, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μιλώντας συγκινημένος για τη φιλία και παρολίγον κουμπαριά τους μιας και είχε προταθεί για να τον παντρέψει με την τελευταία του σύζυγο, Εύα, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον μεγάλο καλλιτέχνη: «Τι να πω για τον Σταμάτη; Δεν βρίσκω λόγια!» είπε και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησε, έφερε μία άλλη πνοή, έναν κοσμοπολίτικο αέρα στη διασκέδαση. Ήταν ένας καλλιτέχνης με βελούδινη φωνή. Όταν παρουσιάστηκε στο θέατρο πήγαινε το 100 να τον βγάλει έξω από το θέατρο. Δεν μπορούσε να βγει από τον κόσμο που ήταν απέξω. Τον είχαν αγαπήσει τόσο πολύ τον Κόκοτα, όπως τον αγαπάει και τώρα. Έχει αφήσει τη σφραγίδα του που δεν αμφισβητείται.

Ήταν ένα φαινόμενο, και για την εποχή εκείνη που ξεκίνησε στην Αθήνα έφερε εκείνον τον αέρα του. Τι απωθημένο να έχει; Έκανε μία καλή ζωή, ταξίδεψε πολύ, έκανε την οικογένειά του... Πάει χορτάτος».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε για τον Σταμάτη Κόκοτα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved