Αντιγόνη Νεοφύτου: Έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν δύο μοναδικές τούρτες (video)
Showbiz

Αντιγόνη Νεοφύτου: Έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν δύο μοναδικές τούρτες (video)

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει γενέθλια και τα γιόρτασε στα γυρίσματα της σειράς, «Η γη της ελιάς»

Η Αντιγόνη Νεοφύτου κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεοπτική σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία. Το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τον χαρακτήρα της στη σειρά, μιας και δείχνει να είναι ακέραιη και γεμάτη καλοσύνη.

Η τηλεοπτική Μαρίνα έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος από τα γυρίσματα της σειράς θέλησαν να της ευχηθούν. Η ηθοποιός έκλεισε τα 25 και οι συνάδελφοί της, τής ετοίμασαν μια υπέροχη έκπληξη, με δύο τούρτες, κάνοντάς τη να συγκινηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που όλο το καστ βρισκόταν σε γύρισμα, ξαφνικά σταμάτησαν όλα και οι συμπρωταγωνίστριες της, Αφροδίτη Λιάντου και Ιφιγένεια Πιερίδου, εμφανίστηκαν στο πλατό κρατώντας δυο τούρτες με κεράκια και βεγγαλικά και τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι «Χρόνια Πολλά».

Η Αντιγόνη Νεόφυτου θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«25! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Φιλάκια πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved