Τούνη: Έκανε throwback με μια φωτό από το Παρίσι και θέλει απεγνωσμένα να ταξιδέψει πάλι!
Showbiz

Τούνη: Έκανε throwback με μια φωτό από το Παρίσι και θέλει απεγνωσμένα να ταξιδέψει πάλι!

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι, που όπως μας έχει ανακοινώσει θα είναι αγοράκι. 

Μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ζουν τον απόλυτο έρωτα και η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν τον μικρό τους πρίγκιππα στην αγκαλιά τους, ενώ ήδη τους έχει κλέψει την καρδιά.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι καθημερινά ανεβάζει stories αλλά και posts για να μας περιγράψει όχι μόνο τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και το πώς προχωράει η εγκυμοσύνη της. Η νεαρή influencer αγαπάει πολύ τα ταξίδια και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη στο εξωτερικό, όχι μόνο με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και με την παρέα της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από το Παρίσι, ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να της προτείνουν ποιόν προορισμό να επιλέξει, για να ταξιδέψει, που να αξίζει πολύ σε ομορφιά και να είναι και σχετικά κοντά. Η ίδια έγραψε στο post της: "Πειράζει που μέχρι να γεννήσω, θέλω να ταξιδέψω ΟΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!; Για πείτε κανέναν κοντινό Ευρωπαϊκό προορισμό που να αξίζε"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved