Νάργες - Σαντικάι: Οι πρώτες φώτο από την έξοδό τους από το μαιευτήριο με το νεογέννητο
Showbiz

Νάργες - Σαντικάι: Οι πρώτες φώτο από την έξοδό τους από το μαιευτήριο με το νεογέννητο

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε πριν λίγες μέρες η Λάουρα Νάργες με το νεογέννητο γιο της έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύνροφό της, Χρήστο Σαντικάι!

Η Λάουρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Τετάρτη 21/09 και όπως έχει αποκαλύψει το ζευγάρι ο γιος θα πάρει το όνομα… Αλέξανδρος!

Στις πρώτες δηλώσεις της η τρυφερή μανούλα είχε πει: «Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας. Είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ από τις πρώτες δυο εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο πριν ένα χρόνο και μας ήρθε με το καλό και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να είναι πάντα υγιέστατος, χαρούμενος, ευτυχισμένος και να μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον και να τον ετοιμάσουμε όσο καλυτέρα γίνεται και μπορούμε για τη ζωή. Ανυπομονούσα για τον ρόλο της μαμάς. Το νιώθω το μητρικό ένστικτο, το έχω ήδη. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη ».

Και ο Χρήστος τόνισε: «Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει. Είχα την τύχη να μην πάω δουλειά εκείνη την ημέρα και έτσι πήγαμε στο ιατρείο για προληπτικούς λόγους και μας είπε πως γεννάμε»!

Ήδη το ζευγάρι περνά τις πρώτες μέρες με τον γιο του στο σπίτι και δείτε φωτογραφίες τους από την έξοδο από το μαιευτήριο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved