Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - Ο λόγος που κουτσαίνει
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει - Ο λόγος που κουτσαίνει

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιζόταν σήμερα με κατάθεση στενής συνεργάτιδας και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, αλλά διεκόπη κατόπιν αδιαθεσίας της προέδρου της Έδρας.

Προγραμματισμένη να συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη ήταν η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία διακόπηκε.

Την Πέμπτη μίλησε στο Πρωινό ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, o Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αναφέρθηκε στην υγεία του ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κούτσαινε όταν έφθασε στο δικαστήριο και εξήγησε ο δικηγόρος του το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε: «Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος. Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται»!

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved