Βανδή: Ο γάμος με τον Μπισμπίκη, οι σπουδές της Μελίνας και τα μυστικά ομορφιάς της!
Showbiz

Βανδή: Ο γάμος με τον Μπισμπίκη, οι σπουδές της Μελίνας και τα μυστικά ομορφιάς της!

 Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Δέσποινα Βανδή και μίλησε ανοιχτά στην Κατερίνα Καινούργιου για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, αν σκοπεύουν να παντρευτούν, τα  παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο, τις σπουδές της κόρης της  αλλά αναφέρθηκε και στα μυστικά ομορφιά της.

Για τα παιδιά της ανέφερε: «Έφυγε το παιδάκι μου για σπουδές στο Λονδίνο. Αποφάσισε ότι θα σπουδάσει υποκριτική. Ως άνθρωπος πάντα έλεγα στα παιδιά “ακολουθήστε τα όνειρά σας για να γίνεται χαρούμενοι άνθρωποι”. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να κάνουν αυτά που θα τους δώσουν χαρά. Με τη Μελίνα και τον Γιώργο δεν λειτουργό ως φίλη. Μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος για τα παιδιά.

Θα συζητήσω με τα παιδιά μου τα πάντα, αλλά φίλους θα έχουν να μιλήσουν. Εγώ θέλω να κρατήσω τον ρόλο μου. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα θέμα. Όλοι χρειαζόμαστε την εμπειρία για να μάθουμε. Η Μελίνα έχει όμορφη φωνή, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική».

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, δήλωσε: «Τους είχα πει ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν. Μου ζήτησαν μόνοι τους να τους τον γνωρίσω και εξεπλάγην.

Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Έτσι τους τον γνώρισα. Έχουν αναπτύξει μια όμορφη σχέση μαζί του και χαίρομαι πολύ για αυτό αυτό. Είναι συγκινητικό. Πολύ όμορφη σχέση. Ξεκινά και από εμένα ασφαλώς, γιατί τα παιδιά έχουν εμπιστοσύνη στη μάνα τους, αλλά αυτό δε θα έφτανε από μόνο του αν ο Βασίλης δεν ήταν αυτός που είναι».

«Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός»!

Και ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί» και υπογράμμισε ότι είχε ξεχάσει πως είναι η ζωή και ο Βασίλης μπήκε στη ζωή της και... ήταν σαρωτικός!

Όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε, δεύτερο γάμο, είπε: Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος

Σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια είπε: Με τον Βασίλη μάς τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά και τις πουλούσαν

Το τραγούδι που του αφιερώνει, είναι: "Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από εσένα"!

Ενώ, ανέφερε τα μυστικά ομορφιάς της κι αν αναρωτιέστε, αν έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της... η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει κάτι επεμβατικό!

Και υπογράμμισε: Σημασία έχει οι ρυτίδες να μη στέκουν στο πρόσωπο μόνο, χωρίς να έχουν αλλάξει κάτι μέσα σου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved