Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Το gossip-tv στην avant premiere - Τα outfits που έκλεψαν τις εντυπώσεις
Showbiz

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Το gossip-tv στην avant premiere - Τα outfits που έκλεψαν τις εντυπώσεις

Ένα 24ωρο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου στο Θέατρο Μικρό Παλλάς.

Το βράδυ της Πέμπτης (6/10), το gossip-tv είχε την ευκαιρία να απολαύσει μαζί με τους πρωταγωνιστές και όλους τους συντελεστές της σειράς το πρώτο επεισόδιο αλλά και να συνομιλήσει μαζί τους.

310939136_638976097848831_7944261016896908434_n.jpg

Οι ηθοποιοί ήταν ενθουσιασμένοι και το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη τους, ενώ δεν δίστασαν να απολαύσουν άφθονο ποτό και φαγητό. Εκεί, μάλιστα βρέθηκαν και αρκετοί λαμπεροί καλεσμένοι για να στηρίξουν αυτή τη νέα σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαπαθανασίου.

Οι τρεις πρωταγωνίστριες Κατερίνα Ζαρίφη, Βάσω Λασκαράκη και Νίκη Λάμη έλαμπαν μέσα στα υπέροχα outfits που είχαν επιλέξει για την βραδιά.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη είχε επιλέξει ένα κόκκινο σετ κουστούμι που εφάρμοζε τέλεια στο σώμα της και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα. Από την άλλη η Νίκη Λάμη φόρεσε ένα total white outfit, το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρες διάφανες γόβες.

Δείτε στην παρακάτω gallery πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Η υπόθεση...

Πρόκειται για μια οικογενειακή κωμωδία, η οποία περιγράφει παράλληλα τις περιπέτειες τριών διαφορετικών γυναικών που έχουν το ίδιο όνομα: Μαίρη. Κατά τη διάρκεια της σειράς δεν θα δούμε αυτές τις τρεις ηρωίδες μαζί, αλλά θα παρακολουθούμε τη ζωή τους. Καθεμία, λοιπόν, έχει τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία.

Η Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη) είναι καλή σύζυγος, μητέρα και... ερωμένη. Είναι λίγο πριν από την ηλικία των 40 ετών. Εδώ και επτά χρόνια, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο και έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι 5 ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας αλλά και ερωμένη.

Η άλλη... Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη) είναι σωστή νοικοκυρά, με μια πεθερά... μάλαμα. Η ηλικία της είναι 40 και βάλε και ζει με τον άντρα της και τα δύο παιδιά τους. Νοικοκυρά που «τρώγεται» συνεχώς με την πεθερά της και τα λέει με τη φίλη της, τη Βιολέτα. Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και ύστερα από είκοσι χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Η τρίτη Μαίρη (Νίκη Λάμη) είναι ωραία και το παίζει μοιραία. Είναι περίπου 35 ετών και ελεύθερη. Ψάχνει σύντροφο, αλλά δεν βρίσκει. Τελικά θα βρει δύο -έναν από αυτούς θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης- και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Θα την ακολουθήσουμε στη γεμάτη απρόοπτα ερωτική της ζωή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved