Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τηλεφώνημα του Βοσκόπουλου όταν γνώρισε την Γκερέκου
Showbiz

Χατζηνικολάου: Η απίστευτη αποκάλυψη για το τηλεφώνημα του Βοσκόπουλου όταν γνώρισε την Γκερέκου

Ενώπιος Ενώπιω: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης (6-10) η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε με θέρμη την Άντζελα Γκερέκου σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις.

Η Άντζελα Γκερέκου ξεφύλλισε το άλμπουμ με τις σπάνιες στιγμές από τη ζωή και τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο και μίλησε για τη γνωριμία τους με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει για πρώτη φορά το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, όταν είχε γνωρίσει την ηθοποιό.

«Γύρισε το μυαλό σε ένα τηλεφώνημά του. Μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Φίλε την πατήσαμε πάλι! Γνώρισα μια γυναίκα και έχω τρελαθεί". Το πάλι το είπε γιατί ήταν μια από τις λίγες φορές που ένιωθε πολύ ερωτευμένος. Στη συνέχεια βέβαια έγινε πολύ δυνατό, πολύ έντονο και ενώ ήξερα πως είχε αποφασίσει να μην ξαναπαντρευτεί, να μην ζήσει μια σχέση τόσο έντονη και συντροφική, το έκανε», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν καρμική συνάντηση, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζώη. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα να φτάσω πολύ επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί τους και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια, είμαι ευγνώμων, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε. Ήρθε και η Μαρία που ήταν ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας για τη σχέση της με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved