Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Βανδή στο J2US μετά το γλέντι των συντελεστών του «Αυτή η νύχτα μένει»
Showbiz

Μπισμπίκης: Στο πλευρό της Βανδή στο J2US μετά το γλέντι των συντελεστών του «Αυτή η νύχτα μένει»

Μπορεί αλλιώς να ξεκίνησε η βραδιά για τον Βασίλη Μπισμπίκη χθες (8/10), κατέληξε όμως και πάλι στο πλευρό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή η οποία βρισκόταν από νωρίς στο πλατό του J2US για τη λαμπερή πρεμιέρα του. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού έσπασε πιάτα την ώρα που φούντωνε το γλέντι στο μπουζουξίδικο «Όνειρο» όπου είχε δοθεί το ραντεβού στην Κηφισιά με δημοσιογράφους και συντελεστές της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα (10/10), κατά τις 9,30 εμφανίστηκε στο ανανεωμένο πλατό του Just The Two of Us για να βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του Δέσποινας Βανδή.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει την πιο όμορφη και πιο αγαπησιάρικη περίοδο της σχέσης του, με τη Δέσποινα Βανδή, μόλις πριν από λίγες μέρες να δηλώνει δημόσια την απέραντη αγάπη της για τον σύντροφό της.

Έτσι, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να λείπει από μία σημαντική στιγμή της αγαπημένης του που δεν θα μπορούσε να μην έχει το άγχος της πρεμιέρας του λαμπερού σόου.

Μάλιστα όσοι βρίσκονταν στο πλατό του J2US μπορούσαν να τους δουν στα διαλείμματα να είναι συνεχώς αγκαλιά ή να φιλιούνται τρυφερά.

Δείτε το βίντεο με τα πλάνα από την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στο πλατό του J2US.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved