Έλενα Πολυκάρπου: Ατύχημα για τη συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου: «Το σημαντικό είναι η υγεία»
Showbiz

Έλενα Πολυκάρπου: Ατύχημα για τη συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου: «Το σημαντικό είναι η υγεία»

Η Έλενα Πολυκάρπου πριν από λίγες ώρες, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ πλέον είναι καλά και αναρρώνει. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Κατερίνας Καινούργιου στην τηλεοπτική της εκπομπή και μάλιστα οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένες.

Η Έλενα Πολυκάρπου τις τελευταίες ημέρες πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της ενώ πλέον δείχνει ότι είναι καλύτερα και προσπαθεί να αναρρώσει, για να γίνει τελείως καλά. Η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και ανεβάζει διάφορα post τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Πριν από λίγες ώρες, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε ένα μικρό ατύχημα, με την ίδια να μας δείχνει ότι το πόδι της είναι σε γύψο και χρησιμοποιεί τις πατερίτσες για να μπορεί να μετακινηθεί.

Η Έλενα Πολυκάρπου έγραψε στην ανάρτησή της: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα αλλά τα καταφέραμε!!! Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγεία… Να μην αγχώνεστε και να μην στεναχωριέστε για τίποτα και για κανέναν!!! Η μεγαλύτερη προίκα είναι η οικογένεια και οι φίλοι μας!!! Μεγάλο ευχαριστώ στον άντρα μου που τον τρόμαξα πολύ και έχει μπροστά του δύσκολες μέρες!!!Εύα, Παναγιωτη σας ευχαριστώ που είστε πάντα δίπλα μου σας αγαπώ!!!»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved