Κορινθίου: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της μέσα από φώτο και λίγο πριν εισβάλλει στο Πρωινό
Showbiz

Κορινθίου: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της μέσα από φώτο και λίγο πριν εισβάλλει στο Πρωινό

Η Μαρία Κορινθίου στα 42 της χρόνια έκανε μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, έχασε τα παραπανίσια κιλά και είναι πιο αδύνατη από ποτέ, ενώ πήρε την απόφαση να… βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στο Πρωινό!

Λίγο πριν εμφανιστεί στο Πρωινό, σας θυμίζουμε τι έλεγε για την ανανεωμένη εμφάνισή της αλλά σας δείχνουμε καρέ καρέ τη θεαματική αλλαγή στο σώμα της!

Η Μαρία Κορινθίου είχε αναφέρει: «Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό».

«Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα», πρόσθεσε.

Και είχε υπογραμμίσει στη φίλη της την Σίσσυ Χρηστίδου: «Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά»!

Η απώλεια των κιλών είναι μεγάλη και η Μαρία Κορινθίου απολαμβάνει την ανανεωμένη της εικόνα δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες!

Δείτε την και εσείς…. στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved