Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκτός εαυτού με τις φήμες χωρισμού – «Θα σέβεστε»
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκτός εαυτού με τις φήμες χωρισμού – «Θα σέβεστε»

 

H  Δήμητρα Αλεξανδράκη ξέσπασε σήμερα, 9 Οκτωβρίου μέσα από τον  προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αφορμή στάθηκαν τα μηνύματα που έλαβε και τη ρωτούν για όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε στο Instagram της το εξής: «Πάμε πάλι πρωί πρωί. Σύμφωνα με αυτά που λέγονται, έχω κάνει δύο γάμους στο παρελθόν, ο ένας στην Αγγλία. Έχω δύο παιδιά τα οποία κρύβω πάρα πολύ καλά. «!
Και συνέχισε η καλλονή: «Παντρεύτηκα ξανά αφού μάλλον χώρισα, έχω ακόμα ένα παιδί που κρύβω πολύ καλά και επίσης μόλις χώρισα ξανά. Άρα είμαι μάνα 4 παιδιών μαζί με την άιζα και χωρισμένη. Θα σέβεστε».

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Happy Day είχε πει:

«Δεν με πειράζει να μου ζητήσει κάποιος να βγάλουμε φωτογραφία, αλλά δεν θέλω να με βγάζουν φωτογραφία χωρίς να το θέλω. Με έχετε κουράσει όλοι να με ρωτάτε συνέχεια γιατί δεν δείχνω τον άντρα μου. Άστο για το γάμο, ούτε να το συζητήσω δεν θέλω, αρνούμαι. Ο άντρας μου δεν είναι τσάντα για να τον δείχνω»!

Και είχε προσθέσει ρίχνοντας τα βέλη της και στην εκπομπή του Alpha: «Υπήρξε ακόμα και αμφισβήτηση από τα media και στη δικιά σας την εκπομπή, εκεί στο παρεάκι. Μέχρι κι εσείς αναρωτιόσασταν αν υπάρχει. Εμένα δεν με νοιάζει να με κανιβαλίσετε, αλλά τον άντρα μου δεν θέλω να τον αγγίζετε, είναι δικός μου».

Η Δήμητρα δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και αυτή τη φορά ξέσπασε ξανά και αφορμή στάθηκαν τα μηνύματα που έλαβε για εκείνη και την προσωπική της ζωή...

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved