Φωτεινή Αθερίδου: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον γιο μου»
Showbiz

Φωτεινή Αθερίδου: «Μου αρέσει να περνάω χρόνο με τον γιο μου»

Αποτελεί μια από τις ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Με μπαμπά τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Θοδωρή Αθερίδη και μητέρα τη συγγραφέα-σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα, το μέλλον της Φωτεινής Αθερίδου έμοιαζε προδιαγεγραμμένο.

Η ίδια γράφει σενάρια και τραγούδια, ενώ σκηνοθετεί και παίζει με την ίδια ευκολία που παίζει με τον τριών ετών γιο της Θοδωρή.

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, αλλά και τη βάφτιση του γιου τους η Φωτεινή παρουσίασε τη νέα σειρά «The friend», η οποία έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα ANTI plus. Η σειρά ακροβατεί ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, με τον Γιώργο Χρυσοστόμου να ενσαρκώνει ίσως έναν από τους πιο ανατρεπτικούς ρόλους της καριέρας του. Η δημιουργός Φωτεινή Αθερίδου μίλησε τόσο για την πρωτότυπη σειρά όσο και για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει. «Μετά social media, η λέξη "φίλος" έχει ευτελιστεί. Έτσι, μου δημιουργήθηκε αυτή η ιδέα, η οποία δεν προέκυψε τώρα. Την είχα στο μυαλό μου εδώ και πέντε χρόνια. Στην πρώτη καραντίνα που κλειστήκαμε, βρήκα χρόνο και την έγραψα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παίρνει σάρκα και οστά. Ο Στέργιος Κωνσταντινίδης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και έχει σκηνοθετήσει με πολλή αγάπη και τρυφερότητα αυτή τη σειρά και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι καταπληκτικός είναι ο ρόλος προσωποποιημένος, γιατί ως άνθρωπος σε κερδίζει, θέλεις να τον κάνεις φίλο σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχει ο ρόλος. Ταυτόχρονα, όμως ο Γιώργος έχει και αυτή τη γοητεία που μπορεί να σε συμπαρασύρει, ενώ είναι και ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Γενικά, είναι κάτι το πολύ φρέσκο αυτό που θα δει ο κόσμος μέσα από τη σειρά αυτή».

Καλλιτεχνικό ζευγάρι

Το θεατρικό σανίδι την είχε ενώσει με τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα πριν από τέσσερα χρόνια, όταν γνωρίστηκαν στις πρόβες της παράστασης «Το έπος... της Μαλάμως», που σκηνοθετούσε η μητέρα της και στην οποία συμμετείχε εκείνος. Τώρα η Φωτεινή και ο Κωνσταντίνος συνεργάζονται και στη σειρά που προβάλλεται στο ANTI plus. «Είμαστε και φίλοι και συνεργάτες. Δεν είχαμε καμία κοινή σκηνή, αλλά δεν θα είχα και κανένα πρόβλημα αν είχαμε», αναφέρει η Φωτεινή Αθερίδου, ενώ τα μάτια της φωτίζονται όταν μιλά για τον μονάκριβο γιο της.

«Το παιδί έχει κάνει τη σχέση μας καλύτερη, πιο δεμένη, πιο ουσιαστική. Μου αρέσει πολύ να περνώ χρόνο με τον γιο μου και θα ήθελα να μην είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ μακριά του για μια ολόκληρη σεζόν και να μην τον βλέπω. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι μου αρέσει πολύ η δουλειά μου, οπότε θέλω κάπως αυτό να μοιράζεται», σημειώνει. Η πολυτάλαντη Φωτεινή στις 10 Νοεμβρίου ξεκινά παραστάσεις στο θέατρο «Εμπορικόν» με το έργο «Ο μισάνθρωπος του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, την Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

«Είμαι χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτό το έργο. Ο ρόλος που κάνω εκεί είναι έκπληξη, θα είναι λίγο πειραγμένος με πράγματα που γράφω εγώ. Χωρίς να αποκαλύψουμε τι θα γίνει στη σκηνή, το μόνο που έχω να πω είναι ότι κάπως θα παρεμβαίνω στην ιστορία με δικά μου κείμενα, σαν να σχολιάζω αυτά που συμβαίνουν επί σκηνής».

Πηγή: Reallife

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved