Φουρέιρα: Τα σχόλια των followers της που φούντωσαν τις φήμες για την εγκυμοσύνη της: «Με το καλό»
Showbiz

Φουρέιρα: Τα σχόλια των followers της που φούντωσαν τις φήμες για την εγκυμοσύνη της: «Με το καλό»

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, οι οποίες φούντωσαν τις φήμες για την εγκυμοσύνη της, ενώ τα σχόλια των followers της ήταν πολλά, οι οποίοι δεν δίστασαν να δώσουν τις ευχές τους. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τις εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα έχει γίνει μια από τις πιο λαμπερές show woman!

Τον τελευταίο καιρό, έντονες είναι οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, η οποία τον τελευταίο καιρό απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει σταματήσει από το καλοκαίρι τις ζωντανές εμφανίσεις της και δεν έχει πραγματοποιήσει μάλιστα και καμία δημόσια έξοδο. Ωστόσο, στο Instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή και ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες, οι οποίες και "αποθεώνονται" κάθε φορά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε πριν από λίγες ώρες μερικές φωτογραφίες της, με την ίδια να ποζάρει και να διακρίνεται ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλίτσα της, κάτι που ίσως είναι μια απόδειξη ότι οι φήμες ισχύουν και πώς σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι. Μάλιστα ένας διαδικτυακός της φίλος δεν δίστασε να σχολιάσει: «Έλα το μωρό έρχεται σιγά σιγά»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε και τα σχετικά σχόλια:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved