Αφοπλιστικός ο Μιχάλης Σαράντης: Η απώλεια του πατέρα του λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του
Showbiz

Αφοπλιστικός ο Μιχάλης Σαράντης: Η απώλεια του πατέρα του λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του

Στην κάμερα της νέας εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» μίλησε ο Μιχάλης Σαράντης σε μια εξομολόγηση αφοπλιστική.

Ο ηθοποιός τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στα Νούμερα, ζει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του αφού πριν από μερικές ημέρες η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Ο Μιχάλης Σαράντης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πώς βίωσε την όμορφη αυτή στιγμή ενώ αποκάλυψε πως ο μπαμπάς του έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τον ερχομό της κόρης του.

«Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω πλέον είναι να γεμίζω φιλιά την κόρη και την γυναίκα μου. Πλέω σε πελάγη ευτυχίας που έχω την ιδιότητα του πατέρα. Νομίζω φαίνεται στο πρόσωπό μου. Συνειδητοποιώ ότι όταν έρχεται στον κόσμο μια νέα ζωή κάπως επανερχόμαστε και εμείς σε μια βαθιά αθωότητα που θα ήταν καλό να την επιστρατεύουμε στην καθημερινότητά μας ούτως ή άλλως. Ανεξάρτητα από το αν έρχεται μια νέα ζωή μέσα στο σπίτι. Η μεγαλύτερα διαφορά στην καθημερινότητά μου μετά τη γέννηση της κόρης μου είναι ότι 3 με έξι το πρωί δεν κοιμάμαι», είπε και συμπλήρωσε με συγκίνηση αναφερόμενος στην απώλεια των γονιών του.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται. Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της. Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητά μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου αφού ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε λίγο πριν έρθει εκείνη στη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved