Δανάη Παππά- Λάμπρος Λάζαρης: Είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι- Οι 10+1 φωτό που το αποδεικνύουν!
Showbiz

Δανάη Παππά- Λάμπρος Λάζαρης: Είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι- Οι 10+1 φωτό που το αποδεικνύουν!

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και μαζί έχουν πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια, ενώ η κοινή τους καθημερινότητα τους κάνει όλο και πιο ευτυχισμένους.

Οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί, γεγονός που πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να το καταλάβει, μιας και οι κοινές τους φωτογραφίες είναι υπέροχες και φυσικά γεμάτες συναίσθημα.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και είναι λάτρεις και οι δύο των ταξιδιών και αυτό φαίνεται από την επιλογή τους να ταξιδεύουν πολύ κάθε χρόνο. Οι δυο τους φροντίζουν, κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να πραγματοποιούν ολιγοήμερες εξορμήσεις, μιας και με αυτόν τον τρόπο βιώνουν ακόμα περισσότερες κοινές εμπειρίες, αλλά και περνούν και φανταστικά, ώστε να επιστρέφουν στη βάση τους αρκετά ανανεωμένοι.

Το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες τους, τις οποίες και έχει δημοσιεύσει η Δανάη Παππά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved