Κάτια Ζυγούλη: Η διατροφή που ακολουθεί και διατηρεί τη σιλουέτα της!
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Η διατροφή που ακολουθεί και διατηρεί τη σιλουέτα της!

Η Κάτια Ζυγούλη αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καλλίγραμμες και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ και έχει καταφέρει μετά από πολλές γέννες να διατηρείται σε φόρμα. 

Η όμορφη σύζυγος του Σάκη Ρουβά και τρυφερή μητέρα τεσσάρων υπέροχων παιδιών έχει αφοσιωθεί στους δύο αυτούς πιο σημαντικούς ρόλους της ζωής της, όμως φροντίζει ιδιαίτερα και τον εαυτό της προκειμένου να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και τη ζυγαριά της στα κιλά που θέλει.

Έτσι, η Κάτια Ζυγούλη ακολουθεί, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μία συγκεκριμένη διατροφή που τη βοηθάει να παραμένει fit.

«Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά», αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη η οποία πράγματι καταφέρνει να είναι πάντα λαμπερή, όμορφη και φυσικά στα κιλά της. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η Κάτια Ζυγούλη πάντως, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως η μόνη περίοδος της ζωής της που είχε δει τη ζυγαριά να... ανεβαίνει πολύ ήταν όταν έμενε έγκυος στα παιδιά της. Όχι βέβαια πως νιώθει άσχημα γι' αυτό αφού είχε απολαύσει κάθε στιγμή της κάθε εγκυμοσύνης των τεσσάρων παιδιών της που είναι ό,τι πολυτιμότερο τόσο για την ίδια όσο και για τον Σάκη Ρουβά.

Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη η οποία καταφέρνει να παραμένει σε τόσο καλή φόρμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved