Μπόμπα: H φωτό με το καρότσι της κόρης της που προκάλεσε αντιδράσεις και η δημόσια απάντησή της
Showbiz

Μπόμπα: H φωτό με το καρότσι της κόρης της που προκάλεσε αντιδράσεις και η δημόσια απάντησή της

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χριστίνα Μπόμπα λαμβάνει αρνητικά μηνύματα για ανάρτηση που δεν αρέσει στους γνωστούς και μη εξαιρετέους που αρέσκονται να «χύνουν» χολή.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και το βράδυ της Δευτέρας (10-10) με την ίδια τη Χριστίνα Μπόμπα να αναδημοσιεύει το αρνητικό σχόλιο και να δίνει την απάντησή της. Τι συνέβη λοιπόν…

Η Χριστίνα Μπόμπα προκειμένου να κοιμίσει την κόρη της, την έβγαλε από το σπίτι με το καροτσάκι της και άρχισε να την κουνάει πάνω στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να την πάρει ο ύπνος.

Σημειωτέων πως αυτός ο τρόπος είναι ο πιο δημοφιλής καθώς σε πολλά παιδάκι αρέσει τόσο το γλυκό αεράκι όσο και η κίνηση ώστε να αρχίσουν να νυστάζουν μέχρι να κλείσουν τα ματάκια τους για ύπνο.

Ένας καλός φίλος της Χριστίνας λοιπόν που τον είχε προσκαλέσει στο σπίτι για ένα κρασάκι, βγήκε μαζί της για παρέα προκειμένου να κοιμηθεί το κοριτσάκι, απαθανάτισε τη στιγμή και η Χριστίνα τη μοιράστηκε με τους followers της, γράφοντας: «Tρελή μάνα! Εγώ φταίω; Αφού δεν κοιμάται με τίποτα. Ευτυχώς έχω φίλους με κατανόηση!».

Ένα από τα σχόλια που έλαβε λοιπόν ήταν το εξής:

«Μέσα στο δρόμο το παιδί θα το πάρουν παραμάζωμα, τραγικό!» με την ίδια να μην αφήνει αναπάντητο το σχόλιο. «Το πόσο μηνύματα έχω λάβει τέτοια. Μα δεν φαίνεται πως είμαι στο πεζοδρόμιο; Θα με τρελάνετε μερικοί μερικοί», ήταν η απάντησή της.

Δες τα stories της στη gallery

Διαβάστε επίσης

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οι δίδυμες κόρες τους παίζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους (Video & Photos)

Xριστίνα Μπόμπα: Με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες στην παιδική χαρά- Το υπέροχο βίντεο!

Χριστίνα Μπόμπα: Έτσι σχολίασε την εμφάνιση του Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση των διδύμων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved