Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Πρώτη επέτειος γάμου για το ευτυχισμένο ζευγάρι!
Showbiz

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Πρώτη επέτειος γάμου για το ευτυχισμένο ζευγάρι!

 Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας  είχαν παντρευτεί στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα, το απόγευμα της 11ης Οκτωβρίου 2021 και πλέον οι δυο τους γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα πρόσφατα μετακόμισαν και σε ένα νέο σπίτι και οι κοινές τους στιγμές είναι πιο φανταστικές από ποτέ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 11 Οκτωβρίου 2021 στην Ύδρα με παρευρισκόμενους μόνο τον δήμαρχο του νησιού αλλά και λίγους καλεσμένους και κοντινούς φίλους του ζευγαριού, που ήθελαν να έχουν δίπλα τους σε αυτήν την ιδιαίτερη για εκείνους στιγμή. Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν οι: Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατερίνα Τσάνταλη.

Σήμερα, το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο από την ημέρα που παντρεύτηκαν και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μιας και ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Έχουν πραγματοποιήσει πάρα πολλά ταξίδια τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό και η αλήθεια είναι ότι κάθε νέα τους φωτογραφία αποδεικνύει και με το παραπάνω το πόσο πραγματικά ερωτευμένοι είναι οι δυο τους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε σήμερα, εν όψει της πρώτης τους επετείου, μια υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία και συνόδευσε με μια απίθανη λεζάντα...

«Υπάρχει μόνο μία ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να σε αγαπούν», έγραψε στα γαλλικά η Τόνια Σωτηροπούλου κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved