Καρναβά: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του GNTM- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!
Showbiz

Καρναβά: Δύσκολες ώρες για την πρώην παίκτρια του GNTM- Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο!

Τα τελευταία εικοσιτεράωρα, η Ελευθερία Καρναβά και η οικογένειά της περνούν πολύ δύσκολες στιγμές, μιας και έφυγε από την ζωή ένα πολύ αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Η πρώην παίκτρια του GNTM δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες και μας έδειξε μερικές από τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της παππού, που πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

Την Ελευθερία Καρναβά την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM, που από την αρχή είχε εντυπωσιάσει όλους τους κριτές και είχε πάρει το golden pass, χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του bootcamp για το επόμενο στάδιο του διαγωνισμού. Από την αποχώρησή της και έπειτα μέχρι και σήμερα, η νεαρή έχει κάνει πολλά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, μιας και ασχολείται πολύ ενεργά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους λογαριασμούς της στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τη δουλειά της, όσο και από την καθημερινότητά της. Αυτήν την φορά, ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η ψυχολογία της είναι πολύ πεσμένη, μιας και νιώθει πολύ στενοχωρημένη, αφού ο παππούς της έφυγε από τη ζωή.

Η Ελευθερία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το σπίτι του παππού της, με την ίδια να είναι δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, οι διαδικτυακοί της φίλοι της ευχήθηκαν συλληπητήρια!

Η Ελευθερία Καρναβά έγραψε στην δημοσίευσή της: «Υπάρχουν και αυτές οι πεταλούδες που είναι εκεί όταν φεύγουν άνθρωποι από κοντά μας, τις στιγμές που δεν ξέρεις τι έχει σημασία. Ίσως ηλίθιο να μοιράζεσαι εδώ αυτό, δεν πειράζει, άλλο ένα που δεν έχει και τόσο σημασία»

Δείτε στην παρακάτω gallery την δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved