Άννα Χατζησοφιά: «Κατά την εποχή των μνημονίων πέρασα και 6 συναπτά έτη ανεργίας»
Showbiz

Άννα Χατζησοφιά: «Κατά την εποχή των μνημονίων πέρασα και 6 συναπτά έτη ανεργίας»

Η Άννα Χατζησοφιά η οποία έχει χαρίσει στην ελληνική τηλεόραση μαζί με τον Χάρη Ρώμα μερικά από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ, μιλάει για τις δύσκολες εποχές που βίωσε επαγγελματικά...

Βγάλατε αρκετά χρήματα από τη δουλειά σας; Ποια ήταν η σχέση σας με το χρήμα;

Ομολογώ ότι αμείφθηκα ικανοποιητικά για τη δουλειά μου. Ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν πρόκειται για σταθερή δουλειά βρέξει-χιονίσει. Όλοι μας στον χώρο του οπτικοακουστικού αντιμετωπίζουμε μεγάλες περιόδους ανεργίας ανάμεσα σε δυο δουλειές και όταν υπάρχει κρίση αυτές οι περίοδοι επιμηκύνονται. Κατά την εποχή των μνημονίων πέρασα και 6 συναπτά έτη ανεργίας.

Θυμηθείτε έναν ήρωα με τον οποίο δυσκολευτήκατε όταν γράφατε και έναν για τον οποίο ήρθατε σε σύγκρουση με τον Χάρη Ρώμα.

Δύσκολος χαρακτήρας ήταν ο ρόλος του Μάνου Βακούση στο «Δεληγιάννειον», δεδομένου ότι έπρεπε να κινηθεί στην κόψη του ξυραφιού. Ερμήνευε τον επιστάτη του Παρθεναγωγείου που ήταν οπαδός του Μεταξά, μικρολαμόγιο, αντικομουνιστής, αλλά συγχρόνως ευαίσθητος πατέρας που είχε μεγαλώσει μόνος του με στερήσεις την κόρη του και εν τέλει τραγικό πρόσωπο γιατί όλο το σύστημα που προστατεύεις θα στρεφόταν εναντίον του και εναντίον του παιδιού του. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, δεν θυμάμαι να συγκρουστήκαμε για κανέναν ρόλο ιδιαίτερα. Δημιουργικές διαφωνίες που οδηγούσαν σε σύνθεση υπήρχαν πάντα τόσο για τους ρόλους όσο και για την πλοκή.

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας το πιο αστείο περιστατικό από ένα γύρισμα;

Πάρα πολλά αστεία περιστατικά, δυσκολεύομαι να θυμηθώ κάτι συγκεκριμένο. Αντίθετα θυμάμαι πολλές δυσκολίες στα γυρίσματα του «Καφέ γιατί ήταν όλο σε φυσικούς χώρους.

Τι ετοιμάζετε τώρα;

Έχουμε προτείνει μία σειρά που ετοιμάσαμε με το Χάρη και ελπίζουμε να εγκριθεί γιατί πραγματικά νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα σενάρια που έχουμε γράψει. Αλλά φυσικά πρέπει να το νομίζουν και οι άλλοι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved