Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
Showbiz

Ο Σταύρος Ξαρχάκος τιμά τον Νίκο Ξυλούρη

Ένας κορυφαίος συναντά μουσικά έναν άλλον σπουδαίο καλλιτέχνη, η φήμη του οποίου συνεχίζει να υφίσταται παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας!

Η μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον «Αρχάγγελο της Κρήτης», Νίκο Ξυλούρη, υπό τη διεύθυνση και την επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου, μετά τις sold out παραστάσεις στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού τον περασμένο Σεπτέμβριο θα επαναληφθεί στο Christmas Theater (Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου) στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Σε αυτό το αφιέρωμα στην εμβληματική, ρωμαλέα και καθάρια φωνή της Κρήτης θα ακούσουμε -υπό τη διεύθυνση και την επιμέλεια του Σταύρου Ξαρχάκου- αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια από διάφορες φάσεις της πορείας του μεγάλου τραγουδιστή.

Για ακόμα μία φορά, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα υποδεχθεί με χαρά και συγκίνηση την οικογένεια Ξυλούρη: τους Ψαραντώνη, Γιάννη Ξυλούρη, Γιώργη Ξυλούρη, Νίκη Ξυλούρη, Λάμπη Ξυλούρη και Ελευθερία Ξυλούρη.

Με το χαρακτηριστικό τους ηχόχρωμα και ιδίωμα θα αποδώσουν τραγούδια του Νίκου Ξυλούρη και με τις λύρες και τα λαούτα τους θα δώσουν ένα ρεσιτάλ κρητικής μουσικής.

Στο πλευρό τους θα βρίσκονται επίσης ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Ηρώ Σαΐα, ερμηνεύοντας τραγούδια που έχει τραγουδήσει ο μεγάλος καλλιτέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved