Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη 50 χρόνια
Showbiz

Κάρμεν Ρουγγέρη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος σύζυγός της με τον οποίο είναι παντρεμένη 50 χρόνια

Την Κάρμεν Ρουγγέρη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε μέσα από τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Γλυκάνισος».

Και μπορεί η Κάρμεν Ρουγγέρη όσα χρόνια είναι στη δημοσιότητα να απασχολεί μόνο με τις δουλειές της, ωστόσο αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως είναι παντρεμένη εδώ και πενήντα χρόνια με τον με τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνή, Ανδρέα Κουλουμπή.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες όμως ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός παρά τις πέντε κοινές δεκαετίες.

«Μπήκα στην Λυρική Σκηνή με το σπαθί μου, δίνοντας εξετάσεις σαν μεσόφωνος κι εκεί είχα την ευτυχία να γνωρίσω τον σύζυγό μου, Ανδρέα Κουλουμπή. Πιστεύοντας ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να είναι στον ίδιο εργασιακό χώρο και έχοντας το προνόμιο του τραγουδιού, μπήκα εύκολα στο Εθνικό Θέατρο, όπου παρέμεινα για πολλά χρόνια. Παράλληλα πήρα μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές», είχε πει η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλώντας για τη γνωριμία τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό που ο γάμος τους άντεξε στο χρόνο, λέγοντας πως: «Αυτό που έλεγε και ο σύζυγός μου είναι η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Δεν λες άντε χωρίζουμε με την πρώτη, όπως κάνουν τώρα τα νέα ζευγάρια».

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να χωρίσετε;

«Όχι ποτέ. Πολλές φορές αν ένα ζευγάρι τα πάει άσχημα και έχει παιδιά είναι προτιμότερο να χωρίσει γιατί το παιδί υποφέρει με τους καβγάδες στο σπίτι. Εάν γίνεται όμως να μη δώσεις αυτή τη λύση στα παιδιά είναι καλύτερο. Αν χωρίσεις τουλάχιστον η μητέρα και ο πατέρας να είναι κοντά στα παιδιά, γιατί έχουν ανάγκη και τους δυο», έχει πει.

Η κόρη της ηθοποιού Χριστίνα Κουλουμπή, ασχολείται επίσης με την υποκριτική ενώ ο γιος της Βίκτωρας είναι μπασίστας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved