Μαρία Καβογιάννη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει καθημερινή σειρά
Showbiz

Μαρία Καβογιάννη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει καθημερινή σειρά

Η Μαρία Καβογιάννη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεδιπλώνει το αριστουργηματικό της ταλέντο μέσα από δυο μεγάλες παραγωγές.

Η ηθοποιός μιλώντας στο Βήμα, σχολιάζει την πληθώρα σειρών αλλά και τον λόγο που πλέον δεν κάνει καθημερινή σειρά.

Φέτος θα προβληθούν σχεδόν 40 σίριαλ. Μπορεί το κοινό να καταναλώσει τόσες σειρές μυθοπλασίας;

«Αυτό μου θυμίζει τις παλιές εποχές, που προβάλλονταν πολλές σειρές. Νομίζω όμως πως το κοινό δεν μπορεί να καταναλώσει αυτή την πληθώρα. Θα ξεκινήσει να βλέπει, όπως το κάνει ήδη, γιατί έχει ανάγκη την ελληνική μυθοπλασία, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσει να επιλέγει και να διαλέγει τι θα δει».

Μίνι σειρές ή καθημερινές; Ποια η άποψή σας;

«Εγώ είμαι φαν των μικρών σειρών. Τις έμαθα από το Netflix και αργότερα από τις υπόλοιπες πλατφόρμες, είμαι συν δρομήτρια παντού βλέπετε. Μου αρέσουν λοιπόν οι μικρές σειρές γιατί δεν πλατειάζουν. Σε κρατούν σε αγωνία τόσο όσο και σταματούν εκεί που πρέπει. Για να είμαι ειλικρινής τις καθημερινές σειρές δεν τις έχω παρακολουθήσει πολύ. Νιώθω ότι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ 'σε τόσο πολύ υλικό. Σαν τηλεθεάτρια μου αρέσει πιο πολύ το λίγο και το ουσιαστικό».

Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν σας έχουμε δει σε καθημερινή σειρά;

«Ναι. Τις σέβομαι και έχουν γίνει πολύ ωραίες καθημερινές σειρές και πραγματικά έχει ανέβει πάρα πολύ αυτό το είδος, απλώς εγώ νιώθω ότι δεν έχω το κουράγιο να κάνω τόσα πολλά επεισόδια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved