Γιάννης Κουκουράκης: Αυτά είναι τα κρυφά του ταλέντα
Showbiz

Γιάννης Κουκουράκης: Αυτά είναι τα κρυφά του ταλέντα

 Ο Γιάννης Κουκουράκης φέτος πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» του MEGA ενσαρκώνοντας έναν σκοτεινό αλλά πληγωμένο άνδρα, θα μπορούσε να είναι περήφανος για πολλά πράγματα.

Εκείνος επιλέγει και προκρίνει το γεγονός πως παραμένει τίμιος και συνεπής απέναντι στον εαυτό του. Και βέβαια ότι καταφέρνει να διατηρεί αλώβητη την αθωότητά του, τη μεγαλύτερη και την πιο σπουδαία προίκα που κουβαλά από παιδί, εκείνο το παιδί που μεγάλωσε κι ανατράφηκε σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης.

Έχετε περάσει μέρος των παιδικών χρόνων σας στην Αθήνα και το υπόλοιπο στην Κρήτη. Τι αναπολείτε από εκείνη την εποχή

Γ.Κ.: Το φαγητό της γιαγιάς μου και το χωριό μου, ένα πολύ μικρό χωριό στα Χανιά που μου φαινόταν το ωραιότερο σημείο του κόσμου. Τα χρόνια αυτά τα έχω συνδυάσει με γεύσεις και μυρωδιές.

Ποιο θα λέγατε πως είναι εκείνο το χαρακτηριστικό σας που έχετε καταφέρει να διατηρήσετε ακέραιο από παιδί έως σήμερα;

Γ.Κ.: Την πίστη ότι οι άνθρωποι έχουν πάντα καλή πρόθεση. Αυτό έχει μια αφέλεια και έλλειψη πονηράδας που μου αρέσει. Χωρίς να σημαίνει ότι τρως αμάσητο χόρτο, έτσι;

Ποιο είναι το «κρυφό» σας ταλέντο; Υπάρχει κάτι άλλο στο οποίο είστε πολύ καλός;

Γ.Κ.: Στην αϋπνία και τη μαγειρική.

Εχετε κάποια μικρή καθημερινή ιεροτελεστία; Κάποια ρουτίνα που σας αρέσει να απολαμβάνετε με τον εαυτό σας;

Γ.Κ.: Να βλέπω τη θάλασσα από το παράθυρό μου το πρωί πίνοντας τον καφέ μου. Αλλά έλα που δεν τη βλέπω και έχω κόψει και τον καφέ.

Έχετε πει ότι εκείνο που δεν συγχωρείτε είναι ο εαυτός σας. Σκληρό ακούγεται. Γιατί;

Γ.Κ.: Γιατί ισχύει. Το λογισμικό μου είναι τέτοιο. Πετάει error. Πάντα έτσι ήμουν.

Με δεδομένο ότι έχετε 124 χιλιάδες followers στα κοινωνικά δίκτυα, πόσο σημαντική θεωρείτε την εικόνα σας αλλά και πόσο κρίσιμη πιστεύετε πως είναι για έναν ηθοποιό που ζει και εργάζεται το 2022;

Γ.Κ.: Το μόνο που με νοιάζει είναι να είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου. Δεν αισθάνομαι ότι έχω κάποια ευθύνη να είμαι κάπως συγκεκριμένα λόγω αναγνωρισιμότητας. Δεν πιστεύω καθόλου στα νούμερα σε ό,τι αφορά τη δουλειά ενός ηθοποιού αλλά και την επιλογή του για κάποιο project. Εννοώ πως αν το κριτήριο για την επιλογή κάποιου είναι το Instagram του, τότε μάλλον τα κριτήρια δεν είναι καλλιτεχνικά και κάπ δεν πάει καλά. Οι κυνηγοί των αριθμών με παραπέμπουν σε influencing, που μια χαρά όλα δηλαδή - κανένα θέμα. Απλώς είναι άλλη δουλειά.

Υπάρχει κάτι που σας έχει λείψει;

Γ.Κ.: Αμέ! Τα ταξίδια που θέλω να κάνω τέσσερα χρόνια τώρα και το να έχω ελεύθερα Σαββατοκύριακα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved