Έλενα Γαλύφα: «Οταν γίνομαι τετράγωνη, δεν βγάζω όλες μου τις πτυχές»
Showbiz

Έλενα Γαλύφα: «Οταν γίνομαι τετράγωνη, δεν βγάζω όλες μου τις πτυχές»

Φέτος η Ελενα Γαλύφα από τον κόσμο των κοινωνικών δικτύων αποφάσισε να περάσει και σε εκείνον της τηλεόρασης.

«Δεν υπάρχει άλλος κόσμος πέραν του- Instagram. Πλέον όλα ορίζονται άπιστο Instagram και φπάχνονται γι' αυτό. Ολα περιστρέφονται γύρω από την πληροφορία και τη ροή της», επισημαίνει.

Πώς είναι λοιπόν η εμπειρία της ως αρωγός των γυναικών που αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο GNTM;

«Πιστεύω στην ομάδα, διασκεδάζω ό,τι κάνω, μου αρέσει η επικοινωνία. Προσπαθώ να μη νιώθω ότι γράφει μια κάμερα και μπω σε κουτί. Οταν γίνομαι τετράγωνη, δεν βγάζω όλες μου τις πτυχές. Ξέρω π μου πάει, ξέρω πώς κερδίζω κάποιον κι αυτό δεν θα 'θελα να το χάσω στην τηλεόραση», λέει.

Και με τις αντιδράσεις που γέννησε ο φτενός κύκλος του reality show πώς τα πάει; Την ξάφνιασαν; Τη σόκαραν ενδεχομένως;

«Οχι, γιατί όταν ένα project είναι επιτυχημένο, μοιραία θα του ασκηθεί κριτική. Κι αυτό είναι κάτι πολύ ελληνικό. Δύσκολα δίνουμε το credit. Το βρίσκω σε κάθε περίπτωση φυσιολογικό. Το φετινό GNTM έχει αλλάξει κι έχει διευρύνει το ηλικιακό όριό του. Εχεις συνεπώς να γνωρίσεις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, με περισσότερες εμπειρίες από εκείνες των 19 χρονων ή των 20χρονων κοριτσιών και με ιστορίες ζωής να αφηγηθούν. Λογικό μού ακούγεται».



Ναι, η Ελενα Γαλύφα ακούγεται cool. Και δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει γι’ αυτό. Απλά είναι. Γι’ αυτό, παρότι συχνά οι influencers περνούν από λαϊκό δικαστήριο για τη ζωή που απολαμβάνουν, η ίδια δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό ή ενοχή. Περνάει καλά και αυτό βγαίνει.

«Είναι ωραία η ζωή του influencer. Ακόμα και τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια, μπορώ να συγκινούμαι από πράγματα που βιώνω. Είναι μια συνεχής ροή συναισθημάτων. Δεν θα το έκανα αν δεν είχα αυτή την εναλλαγή. Εχεις την ευκαιρία να δεις συναρπαστικά πράγματα που δεν θα έβλεπες αλλιώς. Να, για παράδειγμα, τώρα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που παρακολούθησα το σόου του Louboutin μέσα στον Πύργο του Αϊφελ. Ηταν μια συναρπαστική εμπειρία. Είναι σαν να είσαι παιδί και να σε πηγαίνουν στην Disneyland. Προσπαθώ να εκτιμώ το κάθε δευτερόλεπτο που ζω. Δεν πηγαίνω απλώς για να το βγάλω στα κοινωνικά δίκτυα ή για να πω ότι πήγα. Το ζω. Από την αρχή ως το τέλος».

Ετσι βίωσε τη συνάντησή της με τον Καρλ Λάγκερφελντ πριν από μερικά χρόνια. Βέβαια, για να είναι παρούσα ψυχή τε και σώματι χρειάστηκε να βάλει όριο στον εαυτό της.

«Την ημέρα που γνώρισα τον Καρλ Λάγκερφελντ χρειάστηκα ένα δεκάλεπτο να βγάλω κάποιες φωτογραφίες, να ανεβάσω stories, να δω τι γίνεται. Και κάποια στιγμή στάθηκα και ρώτησα τον εαυτό μου Έλενα, τι κάνεις; Αποτύπωσες τη στιγμή, άσ το στην άκρη το κινητό σου και νιώσε τη στιγμή . Εκλεισα λοιπόν το τηλέφωνο, το έβαλα στην τσάντα μου και όση ώρα μείναμε μαζί δεν πήρα τα μάπα μου από πάνω του. Δεν μου έμεινε το στόρι που τράβηξα τότε, αλλά η εικόνα που έχω στο μυαλό μου από τον χρόνο που περάσαμε μαζί», λέει στο Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved