Γιώργος Σουξές: Το ατύχημα και το όνειρο να παίξει στην Επίδαυρο
Showbiz

Γιώργος Σουξές: Το ατύχημα και το όνειρο να παίξει στην Επίδαυρο

O Γιώργος Σουξές μετά από τρία χρόνια ο αγαπημένος ενωμοτάρχης στις «Άγριες Μέλισσες», φέτος μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές ως καφετζής στον «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Εγώ για το ατύχημα που είχε, την πίστη στο Θεό αλλά ενώ αποκάλυψε και την πιο σημαντικό συμβουλή που του έχουν δώσει.

Αισθανθήκατε ποτέ ότι πιάσατε πάτο;

«Κάποτε είχα ένα άσχημο ατύχημα με m μηχανή και ήξεραν όλοι εκτός από μένα ότι θα μου έκοβαν το πόδι. Λόγω αυτού του δυστυχήματος ο γιατρός μου είπε ότι θα κουτσαίνω και θα πρέπει να αλλάξω επάγγελμα. Όταν το έμαθα σκέφτηκα ότι θα αυτοκτονούσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω την υποκριτική. Μόλις έκανα την εγχείρηση και έφυγα από το νοσοκομείο με μεγάλη δυσκαμψία στο πόδι μου, ρώτησα μια χορεύτρια φίλη τη Μαριλένα Καρέτα «τι κάνετε εσείς οι χορευτές όταν χτυπάτε;».

Μου είπε τότε το καλοκαίρι να περπατάω στην άμμο στην παραλία. Πράγματι για δυο μήνες περπατούσα συνέχεια μέσα και έξω από το νερό. Όταν ξαναπήγα για εξέταση την πρώτη φορά, για να μην χαλάσω την εντύπωση του γιατρού έκανα ότι κούτσαινα. Την άλλη φορά περπάτησα κανονικά και φώναξε όλη την ομάδα που με χειρούργησε και αφού με είδε να περπατάω τους είπε «αυτό που βλέπετε δεν υπάρχει». Δεν το δέχτηκε ακόμη και που το είδε με τα ίδια του τα μάτια, γιατί η ιατρική έλεγε άλλα. Όμως ο άνθρωπος δεν ελέγχει τη φύση. Η φύση ελέγχει τα πάπα. Ο θεός»

Τι φοβάστε;

«Στην πραγματικότητα, φοβάμαι για το μέλλον των νέων ανθρώπων αν και πιστεύω ότι η ανθρωπότητα θα τα καταφέρει όπως κάθε φορά. Τα υπόλοιπα δεν τα φοβάμαι. Φοβάμαι επίσης ότι θα με καλέσουν να παίξω στην Επίδαυρο πρωταγωνιστικό ρόλο και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω (γέλια).»

Τι ονειρεύεστε;

«Την Επίδαυρο. Αριστοφάνη ή Οιδίποδα. θα ήθελα να το ζήσω. Ένα βράδυ είναι θα περάσει»

Ποια είναι η πιο σημαντική συμβουλή που σας έχουν δώσει;

«Να σκέφτεσαι 2 φορές πριν πάρεις απόφαση για κάτι σημαντικό. Μην κοιτάς το περιτύλιγμα. Ανακάλυψε τον άνθρωπο χωρίς αυτό. Καλό κοστούμι δεν σημαίνει και καλός άνθρωπος. Κοίτα τον ουρανό. 'Συνειδητοποίησε την ασημότητα σου μέσα στο σύμπαν. Κατάλαβε πως δεν χωράνε εγωισμοί. Μόνο αγάπη πρέπει να δίνουμε ο ένας στον άλλον. Μόνο αγάπη», λέει στο Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved