Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκλειστικό! Φεύγει για Λονδίνο - Έκλεισε εισιτήρια και αγόρασε βέρες
Showbiz

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποκλειστικό! Φεύγει για Λονδίνο - Έκλεισε εισιτήρια και αγόρασε βέρες

Full in love είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την αγαπημένη του Νάνσυ και δεν θα μείνουν σε μια απλή σχέση αλλά βιάζονται να το επισημοποιήσουν.

Ο make up artist και πρώην παίκτης του Survivor, βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της συντρόφου του ο οποίος ήταν... κεραυνοβόλος!

«Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες Που ήρθαμε επιτέλους σε επαφή εξ αποστάσεως για αρχή , μιλάγαμε στο ίνσταγκραμ μέχρι που πριν δύο εβδομάδες όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα παράλληλα , Όταν επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά όπου και έτσι ξεκίνησε το love story μας!
Θεωρώ ότι αυτή η σχέση έπρεπε να γίνει ήταν καρμικό ήταν γραφτό μας εκείνη περίμενε όλα αυτά που περίμενα και εγώ για το μέλλον μου και έτσι ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα και βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία μας δένουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!», είχε αναφέρει πρόσφατα σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ο ίδιος έβγαλε σήμερα εισιτήρια και αναμένεται να ταξιδέψει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται η Νάνσυ, στις αρχές του Νοέμβρη για να αρραβωνιαστούν.

Θα μείνει εκεί σχεδόν ένα μήνα και μετά την πρόταση γάμου που του έκανε στην Αθήνα, του έχει ετοιμάσει και μια δεύτερη, πιο special, η οποία θα γίνει στο κέντρο του Λονδίνου.

Οι δυο τους μιλάνε όλη μέρα στα τηλέφωνα και τώρα που είναι μακριά, πραγματικά οι ώρες δεν περνούν! Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη αγόρασαν βέρες ενώ ο γάμος τους αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο ενώ το ζευγάρι θα έχει κοντά του μόνο μερικούς καλούς φίλους!

«Έβγαλα τα εισιτήρια σήμερα. Σε λίγες μέρες φεύγω για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας και να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του γάμου και να ορίσουμε ημερομηνία, το πότε θα γίνει, Ελλάδα ή Λονδίνο, αλλά προφανώς συζητάμε το ενδεχόμενο να γίνει στην Ελλάδα. Θέλουμε να κάνουμε δύο παιδιά έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας και οι δύο», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved