Εκτός εαυτού η Μαρία Αντωνά με μήνυμα που δέχτηκε από follower της: «Θεωρώ άκομψο...»
Showbiz

Εκτός εαυτού η Μαρία Αντωνά με μήνυμα που δέχτηκε από follower της: «Θεωρώ άκομψο...»

Η Μαρία Αντωνά δεν έκρυψε την ενόχλησή της, ύστερα από μήνυμα που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο.

Η Μαρία Αντωνά διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια έχει βρει ήδη το νυφικό που θα φορέσει και περιμένει με ανυπομονησία την μεγάλη αυτή ημέρα. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η Μαρία Αντωνά έχει δεχτεί μηνύματα που την έχουν ενοχλήσει, με την ίδια άλλες φορές να απαντάει δημόσια, κι άλλες να τα προσπερνάει.

Αυτή τη φορά, όμως η Μαριά Αντωνά βρήκε εκτός εαυτού με σχόλιο που δέχτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο και αφορούσε την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της.

«Eίσαι έγκυος, το μωράκι θα είναι κοριτσάκι γιατί το πρόσωπό σου αγρίεψε», ήταν το σχόλιο που έκανε την παρουσιάστρια να ξεσπάσει. Η ίδια έδωσε την απάντηση της με δύο αναρτήσεις που ανέφεραν:

«Θεωρώ άκομψο να βομβαρδίζεται μια γυναίκα από ερωτήσεις σχετικά με το αν περιμένει παιδί ή όχι πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει ή όχι, πόσο μάλλον όταν δεν περιμένει και όταν μπορεί να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ορμονικό πρόβλημα ή απλώς να έχει φάει λίγο παραπάνω.

Προσωπικά αντιμετωπίζω μια ορμονική διαταραχή με μια μικρή ελάχιστη αύξηση βάρους αυτής των 2 κιλών που είναι θέμα χρόνου να ισορροπήσει», έγραψε η Μαρία Αντωνά για τα κιλά που πήρε.

Δείτε στην gallery τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved