Άννα Μπεζάν: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το ορφανοτροφείο και το μωρό που την έκανε να χαμογελά ξανά!
Showbiz

Άννα Μπεζάν: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το ορφανοτροφείο και το μωρό που την έκανε να χαμογελά ξανά!

Η Άννα Μπεζάν,  παρά το γεγονός ότι πέρασε πολύ δύσκολα ως παιδί, έχει υποσχθεί πώς θα δώσει στην κορούλα της, όλη την αγάπη που εκείνη στερήθηκε.

Την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM και από την πρώτη στιγμή, η ιστορία της μας συγκίνησε πολύ.

Η Άννα Μπεζάν είναι ένα πλάσμα γεμάτο ευγένεια και αγάπη για τους γύρω της και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατηγόρησε κανέναν για όλα όσα πέρασε. Η ίδια όταν ήταν παιδί δέχτηκε την απόρριψη από την οικογένειά της, από την μητέρα της αρχικά ενώ ο πατέρας της ήταν βίαιος απέναντί της, μέχρι τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να φύγει από κοντά του, κάνοντάς του μήνυση.

Η Άννα Μπεζάν είχε πει χαρακτηριστικά για την ζωή της ως παιδί:

«Η ζωή μου θα μπορούσε να γίνει ταινία σίγουρα. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά, επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη κι αν είμαι γενικά, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, γίνομαι έξαλλη και... δεν περνάει καλά κανένας»

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών, ήμουν πάρα πολύ μικρή, όμως είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο. Πήγα κι έκανα μήνυση στον πατέρα μου και κάπως έτσι, έφυγα. Δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς κάπως. Ήταν αργά, όταν έμαθε ο πατέρας μου για την μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια, τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος».

Μετά τα όλα όσα πέρασε, η Άννα Μπεζάν αποφάσισε να πάρει μέρος στο GNTM και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ και να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή, έτοιμη να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες. Μπορεί να μην τα κατάφερε να προχωρήσει πολύ στο παιχνίδι, αλλά μετά από την αποχώρησή της, μπήκε στον χώρο της υποκριτικής και συνεργάστηκε με τον Ανδρέα Γεωργίου, στη σειρά "8 Λέξεις".

Λίγο καιρό αργότερα, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Δημήτρη Παππά, που μαζί δεν δίστασαν να κάνουν σε λίγο μόλις καιρό, το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, έγιναν για πρώτη φορά γονείς και κράτησαν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους που από την πρώτη στιγμή τους έκλεψε την καρδιά!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο απο τη στιγμή που πήρε αγκαλιά την κόρη της:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved