Τα Νούμερα: Ο Χάρης Χιώτης στο gossip-tv: «Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι μια… αγκαλιά»
Showbiz

Τα Νούμερα: Ο Χάρης Χιώτης στο gossip-tv: «Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι μια… αγκαλιά»

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ιδανικότερος από τον Χάρη Χιώτη για τον ρόλο που επιλέχθηκε στα Νούμερα.

Είναι ο Χάρης Γαμμάτος -και με ένα και με δυο «μ» παρακαλώ- γιατί είναι απλά ο τύπος που θέλεις με οποιοδήποτε τρόπο να έχεις στη ζωή σου και γιατί ακόμα πιο απλά… έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να νιώσεις τη χαρά και τη δημιουργία.

Ο Χάρης… ο Χάρης Χιώτης, λοιπόν, είναι από τους πιο ωραίους τύπους που έχω γνωρίσει. Με μια φυσιογνωμία, που όπως κι αν είναι η ψυχική σου κατάσταση, θα σε κάνει ευτυχισμένο άνθρωπο.

Γελάει δυνατά, σκέφτεται με έναν τρόπο που σου μεταφέρει άμεσα την ισορροπία που έχει στη ζωή του, μιλάει με λόγο γοητευτικό και ντόμπρο και φυσικά διαθέτει μια ζεστή προσωπικότητα που ξανοίγεται μπροστά σου χειμαρρώδης χωρίς τα περιτυλίγματα που συνήθως συναντάς στους καλλιτέχνες.

Γιατί ο Χάρης είναι… καλλιτέχνης αλλά χωρίς μανιέρα, χωρίς βάλτωμα, χωρίς σοβαροφάνεια.

Ο Χάρης δεν είναι τυχαία στα Νούμερα. Ο ρόλος ακούμπησε ταμάμ πάνω του.

«Τσαλακώνεται», ζει με μια παιδικότητα καθόλου αφελή, αυτοσαρκάζεται… και φυσικά το ταλέντο του Χάρη δεν μετριέται σε επιτυχίες αλλά σε ρόλους που μπαίνει στο πετσί τους και στην προσπάθειά σου να τους αναλύσεις, θα εντοπίσεις κοινά χαρακτηριστικά με εκείνα που θα ήθελες να βλέπεις στους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να έχεις στη ζωή σου! Κοινώς… έχει κερδίσει το στοίχημα της Τέχνης!

Γιατί Χάρης Γαμμάτος, αναρωτιέμαι…

«(Γελάει) γιατί είναι από τα Γαμμάτα με δυο «μ» που είναι ένα χωριό στην Κεφαλονιά και έχω καταγωγή από εκεί»

Πώς είναι η συνεργασία με τη Λένα Ουζουνίδου;

«Με την τηλεοπτική μου μαμά -που της πρήζω τον π@π@ρο- έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη και αγαπημένη σχέση. Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Την ενσαρκώνει υπέροχα η Λένα Ουζουνίδου και λειτουργούμε συμπληρωματικά ο ένας με τον άλλον»

Πέταξα από τη χαρά μου
«Έγινε μέσω casting, πέρασα από casting και με πήραν τηλέφωνο μετά ζητώντας μου να είμαι στα Νούμερα, στην ομάδα. Πέταξα από τη χαρά μου γιατί αγαπάω τον Φοίβο, γιατί πολλές φορές οι στίχοι του έχουν «μιλήσει» στην ψυχή μου και την καρδιά μου. Γιατί μου αρέσει πολύ ο Γρηγόρης Καραντινάκης και όλοι οι συντελεστές, οι συνάδελφοι είναι όλοι εξαιρετικοί οπότε έγινε το «πάντρεμα» αυτόματα. Δεν υπήρχε κάτι που να μην συνηγορεί»

Μπορεί κάποιος να είναι αυτό που λέμε «Νούμερο» με το μήνυμα που η σειρά περνάει αλλά οι συνθήκες να το καταπιέζουν;

«Σίγουρα η καθημερινότητα, οι ρυθμοί, η ταχύτητα και οι συνθήκες δεν μας αφήνουν πολλές φορές να χαρούμε τις στιγμές και να εκθέσουμε την προσωπικότητά μας στο βεληνεκές που χρειάζεται, οπότε νομίζω ότι τα Νούμερα δείχνουν ότι υπάρχει και αυτή η πραγματικότητα, που είναι πολύ ουσιαστική για όλους μας και που πρέπει να τη βιώνουμε γιατί όλα είναι μέρος της ζωής»

Πώς είναι η συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά;

«Η συνεργασία με τον Φοίβο είναι υπέροχη. Ο Φοίβος είναι μια αγκαλιά και όλο το καστ και όσοι άνθρωποι δουλεύουν για τα Νούμερα στα πόστα τους είναι πολύ επαγγελματίες και μάγκες. Όλο αυτό έχει δέσει πάρα πολύ όμορφα»

Ο Χάρης Χιώτης εκτός από τα Νούμερα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο «Λαμπέτη» και την εξαιρετική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved