Αποκλειστικό: Μπαμπάς ο Γιώργος Τσούλης! Γέννησε η γυναίκα του – Φωτό από το μαιευτήριο
Showbiz

Αποκλειστικό: Μπαμπάς ο Γιώργος Τσούλης! Γέννησε η γυναίκα του – Φωτό από το μαιευτήριο

Μπαμπάς έγινε ο Γιώργος Τσούλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (14-10) ο Γιώργος Τσούλης και η σύζυγός του, Μαριαλένα βρίσκονταν στο μαιευτήριο για προγραμματισμένο τοκετό.

Ο μικρούλης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γεννήθηκε πριν μερικά λεπτά και όλα πήγαν καλά τόσο για το νεογέννητο μωράκι όσο και για την μαμά.

Το gossip-tv έχει εξασφαλίσει φωτογραφικό υλικό από το μαιευτήριο με τον Γιώργο Τσούλη να περιμένει με λαχτάρα την έλευση του γιου του.

Ο ίδιος μάλιστα, είχε προετοιμαστεί με όλα τα… εφόδια αφού στην πλάτη του είχε το σακίδιο του μπαμπά. «Daddy bag».

Στο πλευρό του είχε φίλους και όλοι μαζί περιμέναν με αγωνία να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού μιας και όπως ο ίδιος είχε αναφέρει μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος για σήμερα.

«Τώρα θα με δεις την άλλη Τρίτη. Μπαίνουμε μαζί και θα βγούμε μαζί από το μαιευτήριο… Τα έχει φτιάξει όλα η Μαριαλένα… Η γυναίκα μου είναι πιο ψύχραιμη από εμένα… Νιώθω ότι ο πατέρας δεν το συνειδητοποιεί μέχρι τη μέρα που θα το δει…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Ιούνιο με την Μαριαλένα να διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από το μαιευτήριο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved