Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε την διατροφή που της χαρίζει τέλειο καλλίγραμμο κορμί
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε την διατροφή που της χαρίζει τέλειο καλλίγραμμο κορμί

Μάθετε όλα τα μυστικά της διατροφής της Τζούλιας Νόβα για ένα τέλειο κορμί. 

Η Τζούλια Νόβα είναι από τις γυναίκες της showbiz που διαθέτουν ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά και αρκετές φορές έχει δεχτεί κολακευτικά σχόλια, τόσο για το σώμα της, όσο και για την ομορφιά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από περίπου εφτά μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Μιχάλης Βιτζηλαίος «πετούν στα ουράνια», ενώ το ζευγάρι αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από τη νέα τους καθημερινότητα.

Όπως θα έχετε δει, η Τζούλια Νόβα αν και έγινε πρόσφατα μητέρα, το σώμα της έχει επανέλθει στην καλογυμνασμένη φόρμα του. Οι φωτογραφίες, μάλιστα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μαγιό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να… παραμιλούν, ενώ αρκετοί αναρωτήθηκαν πως κατάφερε να αποκτήσει αυτό το κορμί μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την εγκυμοσύνη.

Όπως έχει αποκαλύψει η Τζούλια, λατρεύει την ισορροπημένη διατροφή αλλά και την γυμναστική. Η ίδια ακολουθεί το «πρόγραμμα» της καθημερινά και προσπαθεί να μην κάνει ατασθαλίες.

Η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες αποκάλυψε μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στα social media, την αναλυτική διατροφή που ακολουθούσε πριν την εγκυμοσύνη της.

Πρωινό

Δύο ασπράδια αυγού ή γιαούρτι με μέλι και μισή μπανάνα κομμένη μέσα

Δεκατιανό

Καρπούζι ή μπανάνα ή γενικά κάποιο φρούτο ή φρούτα

Μεσημεριανό

Σούπα λαχανικών βελουτέ από καρότα, πατάτα , γλυκοπατάτα ή προσθέτει και κοτόπουλο

Βραδινό το αργότερο στις 8

Σαλάτα πράσινη με σως από μηλόξυδο, μέλι και κράνμπερι χωρίς ζάχαρη ή πάλι σούπα ή ψάρι στο φούρνο με πατάτα βραστή με άνηθο

Ωστόσο ποιος μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά; Τις ημέρες λοιπόν που η Τζούλια Νόβα είχε… λιγούρες για γλυκό επέλεγε δέκα κάσιους με μέλι ή ένα με τρία μαύρα σοκολατάκια την ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved