Ελισάβετ Μουτάφη: Ο αδερφός της είναι ηθοποιός και τον έχεις δει σίγουρα
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Ο αδερφός της είναι ηθοποιός και τον έχεις δει σίγουρα

Η Ελισάβετ Μουτάφη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πολλές τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα διανύει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της.

«Έχω περάσει πολύ δύσκολη χρονιά. Έχασα τον πατέρα μου κι επειδή του είχα τεράστια αδυναμία αυτό με έχει διαλύσει κυριολεκτικά. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μέσα μου. Το παλεύω συνέχεια να το διαχειριστώ, αλλά δεν μπορώ να σας πω ψέματα, ότι δεν είναι η δουλειά μου που με κρατάει, πέρα από τον άντρα μου, την οικογένειά μου. Μέχρι πριν από μερικό καιρό κάθε μέρα σηκωνόμουν κι έκλαιγα. Τώρα υπάρχουν κάποια αεράκια που φυσούν και λένε οκ, έχουν επιζήσει πολλοί από τον θάνατο του πατέρα τους. Έχω πολλές φίλες που δυστυχώς έχουν χάσει τον πατέρα τους πολύ νωρίτερα από μένα. Οπότε θα σας πω την αλήθεια, εκεί παίρνω δύναμη», είχε δηλώσει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ωστόσο, στο πλευρό της βρίσκεται κάθε φορά, ο αγαπημένος της αδερφός, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, ο οποίος έχει επίσης μια αξιόλογη πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό της και σε συνεντεύξεις της δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που του έχει. Οι δυο τους πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, ενώ έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά.

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής σε τηλεοπτική του συνέντευξη, είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με την αδερφή του: «Ο ένας είναι το αποκούμπι του άλλου για να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να γελάσει. Είμαστε μαζί στο σίριαλ “Αρένα” κι ελπίζω κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι μαζί και στο θέατρο, θαυμάζω τον αδελφό μου ως άνθρωπο και ως ηθοποιό. Ασχολήθηκε πιο αργά με τη δουλειά του ηθοποιού, γιατί έχει τελειώσει δημοσιογραφία, έχει κάνει κι άλλα πράγματα. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, σέβεται τη δουλειά του, κι αυτά για μένα είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που υπάρχουν.

Ο κόσμος βλέπει αν είναι καλός ηθοποιός ή όχι. Στο θέατρο η παράσταση που παίζει πηγαίνει 4η χρονιά το χειμώνα, “Οι 12 ένορκοι”. Έχει πάρει πίσω αυτά που έχει δώσει γι' αυτή τη δουλειά μέχρι τώρα, γιατί ακόμα είναι πολύ νωρίς, όπως πολύ νωρίς είναι και για μένα, που είμαι πολύ περισσότερα χρόνια στη δουλειά από εκείνον».

Δείτε στην παρακάτω gallery τον αδερφό της Ελισάβετ Μουτάφη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved