Αναγνωρίζετε την ηθοποιό που παίζει στον Σασμό; Στη φωτό είναι μόλις 14 ετών!
Showbiz

Αναγνωρίζετε την ηθοποιό που παίζει στον Σασμό; Στη φωτό είναι μόλις 14 ετών!

Η Αλίνα Κωτσοβούλου είναι ηθοποιός και την έχουμε απολαύσει αρκετές φορές στην τηλεόραση.

Οι περισσότεροι βέβαια την θυμόμαστε από την σειρά «Κούκλες» αλλά και τον «Λάκη τον γλυκούλη» όπου έκανε τη Ναταλία, σύζυγο του Νίκου (Ιωσήφ Μαρινάκη).

Η ηθοποιός μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την τηλεόραση επανήλθε την περασμένη σεζόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην οποία και υποδύεται την Άννα, μητέρα της Θοδώρας και του Μανώλη.

Η ίδια πέρα από επιτυχημένη ηθοποιός, είναι σύζυγος και μητέρα. Από τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής είχε επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητάς, ορισμένες φορές, όμως έκανε μικρές εξαιρέσεις και έδειχνε σε όλους την αγάπη της για την οικογένειά της.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Μάριος Κουνέλης γνωρίστηκαν στα Καλάβρυτα, κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους. Οι δυο τους μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και το 2015 φέρνει στον κόσμο την κόρη τους, Ναυσικά.

«Το παιδί δεν ήρθε ως έκπληξη. Από την ώρα που βρήκα τον άνθρωπο µε τον οποίο ένιωσα ότι ολοκληρώνομαι και ότι θα ήθελα στο δικό του πρόσωπο να δημιουργήσω οικογένεια µε όλη την έννοια της λέξης, αποφασίσαμε να κάνουμε και το παιδί. Από την αρχή όμως είμαστε όπως είμαστε. Όλα έχουν πάει πολύ ομαλά και το παιδί ήταν κάτι που περιμέναμε για να µας δέσει ακόμα περισσότερο και να µας φέρει ακόμη περισσότερη χαρά», είχε δηλώσει η ίδια.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου ούσα ενεργή στα social media, μας δείχνει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα της επαγγελματικής της ζωής, των ταξιδιών της αλλά και της ζωής της. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και συγκεκριμένα από όταν ήταν 14 ετών.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, η ίδια έχει πυκνά σγουρά μαλλιά και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ευδιάθετη και χαμογελαστή.

«Για όσους με ρωτάνε για το χρώμα μαλλιών μ και για το σγουρό ! Εδώ στα 14 στην Ιθάκη φυσικά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, η Αλίνα Κωτσοβούλου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved