Ελένη Ανουσάκη: «Ήμουν ειδική για την εικόνα μου, είχα μεγάλο ταλέντο σε αυτό»
Showbiz

Ελένη Ανουσάκη: «Ήμουν ειδική για την εικόνα μου, είχα μεγάλο ταλέντο σε αυτό»

Η Ελένη Ανουσάκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου με τουλάχιστον 200 ταινίες, σίριαλ και θεατρικά έργα. Η ηθοποιός ακολούθησε μία σημαντική πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ίδια παραχώρησε μία εφ ‘όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την «κατασκοπεία» στον χώρο της υποκριτικής

Τότε ήταν έντονος ο ανταγωνισμός; Αντιμετωπίσατε ζήλια ή σνομπ συμπεριφορές;

Όχι δεν αντιμετώπισα κάτι τέτοιο. Δεν θα στεκόμουν ποτέ να κοιτάξω τον ανταγωνισμό. Έβλεπα μία δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες στην ταινία «Τα κόκκινα φανάρια», δεν θα πω τα ονόματα τους, ήμασταν πολλές εξάλλου που είχαμε πρώτο ρόλο, θέλανε λοιπόν να είμαι εγώ σε ένα καμαρίνι με αυτές για να μαθαίνουν ακριβώς τι κάνω. Ήμουν εξάλλου από τις πρώτες που ήξερα πώς να διαφημίζομαι..

Δεχτήκατε να πάτε στο ίδιο καμαρίνι;

Ποτέ γιατί ήθελα να τα μυστικά μου. Γιατί να ξέρουν τι κάνω; Γιατί να ξέρουν τι ρούχα φοράω; Δεν με ζήλευαν αλλά η κατασκοπεία και στον χώρο μας ήταν το πρώτο πράγμα. Μία νέα κοπέλα ή έναν νέο άντρα οι πιο παλιοί θέλουν να το υποσκελίσουν. Στην δεξίωση για την ταινία είχα 10 φωτογράφους. Ήμουν ειδική για την εικόνα μου, είχα μεγάλο ταλέντο σε αυτό. Έχω αυτή τη στιγμή 15 συρτά[1]ρια με φωτογραφίεε.

Σήμερα έχει μετατοπιστεί κάπως το κέντρο βάρους; Δηλαδή μένουμε περισσότερο στην εικόνα και λιγότερο στο ταλέντο;

Έχω αρκετό καιρό να πάω στο θέατρο. Υπάρχει σήμερα ένα γουδί που τους αλέθει και πρέπει να αντισταθούν. Υπάρχει σήμερα μία τρομακτική πολτοποίηση της εικόνας τους και της ψυχής τους. Βλέπουμε να ωραιοποιούν απλά τα λόγια και να μην παίζουν τον ρόλο τους. Βλέπω μία βιασύνη γενικά και μία προχειρότητα.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved