Μαρία Καβογιάννη: «Η συνεργασία με την Αλεξίου είναι τεράστιο δώρο για εμένα»
Showbiz

Μαρία Καβογιάννη: «Η συνεργασία με την Αλεξίου είναι τεράστιο δώρο για εμένα»

Έπειτα από χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από μια συγκλονιστική σειρά. Η σειρά «Maestro» έκανε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου πρεμιέρα και από το πρώτο λεπτό εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές.

Η Μαρία Καβογιάννη σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την σειρά αλλά και για την συνεργασία της με την Χάρις Αλεξίου.

«Maestro»: Μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών μιλήστε μας γι’ αυτή τη συνεργασία.

Είναι όπως όλες οι συνεργασίες με τον Χριστόφορο, μία συνεργασία υπέροχη. Είναι σίγουρα από τις πιο ωραίες σειρές που υπάρχουν στην ελληνική τηλεόραση. Είναι τιμή για την ελληνική τηλεόραση να φιλοξενούν τέτοια σειρά. Νιώθω ότι θα ταυτιστεί ο κόσμος γιατί έχει όλα τα συναισθήματα, συγκίνηση, χιούμορ, ευαισθησία, περιπέτεια, δράμα και όλο αυτό νομίζω ότι καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της κοινωνίας μας. Η σειρά «Maestro» είμαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσει από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Η συνεργασία σας με την κυρία Αλεξίου;

Τεράστιο δώρο για εμένα. Το πιο σπουδαίο δώρο είναι αυτό. Είναι μία υπέροχη γυναίκα. Φοβερά συγκινητική και θέλω να πω ότι η φωνή της με συντρόφευσε σε πολύ δύσκολες στιγμές συγκίνησης.

Σε δραματικό ρόλο τηλεοπτικά σας βλέπουμε ουσιαστικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Τελευταία φορά σας είδαμε στο «Χαρά αγνοείται» που προβλήθηκε στο Mega το 2009. Το θέλατε πολύ να επιστρέφετε με κάτι δραματικό;

Μου αρέσει και το δράμα και η κωμωδία. Τον συγκεκριμένο ρόλο τον ήθελα πάρα πολύ και περισσότερο γιατί είναι η σειρά του Χριστόφορου. Δεν υπάρχει πιο σπουδαίο πράγμα να ζητήσεις.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved