Θεοφανία Παπαθωμά για Μαύρο Ρόδο: «Η Πολυξένη κρύβει ένα πολύ μεγάλο, ένοχο μυστικό»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά για Μαύρο Ρόδο: «Η Πολυξένη κρύβει ένα πολύ μεγάλο, ένοχο μυστικό»

Η Θεοφανία Παπαθωμά για ακόμη μια τηλεοπτική χρονιά συμμετέχει σε σειρά, η οποία από τα πρώτα λεπτά έχει εντυπωσιάσει το κοινό. Μετά την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», η ηθοποιός βρίσκεται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Η ίδια μίλησε σε συνέντευξη της για τον ρόλο της, για το αν είναι η «κακιά» μητριά, ενώ άφησε αιχμές για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας της Όλγας.

Η Πολυξένη Βελιώτη είναι μία ακόμη κακιά μητριά;

Είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα. Παντρεύτηκε τον Λευτέρη, έχει μία κόρη, την Όλγα, δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση. Έχει βοηθήσει τον άντρα της να επεκτείνει τη δουλειά και δεν θέλει να διακινδυνεύσει την ασφάλειά της, ούτε να χάσει την περιουσία της. Το θέμα της είναι να διατηρήσει την περιουσία της Ελισάβετ και να μην την πάρει το μοναστήρι.

Η παράνομη σχέση της με τον Λευτέρη εξελίχθηκε σε γάμο, με γνώμονα τον έρωτα ή το χρήμα;

Είναι μία γυναίκα που μεγαλώνει μία κόρη και θέλει να νιώθει ασφάλεια. Χρειάζεται αυτόν τον άντρα, γιατί της δίνει ασφάλεια και της εξασφαλίζει τα προς το ζην. Δουλεύει βέβαια και η ίδια, δεν κάθεται.

Η επιστροφή της Ελισάβετ αναστατώνει τη μητριά, όπως και ο έρωτας του Πέτρου για την Ελισάβετ;

Η Όλγα, η κόρη της, φλερτάρει με τον Πέτρο, αλλά μόλις μαθαίνει ότι εκείνος είναι ο γιος του πρώην της Θέμη, που είναι άνθρωπος της νύχτας και έχουν προηγούμενα, δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή τη σχέση.

Ο έρωτας με τον Θέμη αναθερμαίνεται με την εμφάνισή του;

Προς το παρόν, όχι. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, γιατί αυτοί οι δύο χώρισαν άσχημα και, μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η Πολυξένη τον έβλαψε. Οπότε, μάλλον θέλει να την εκδικηθεί με κάποιον τρόπο.

Η Όλγα είναι παιδί του Θέμη και της Πολυξένης;

Αυτό είναι νωρίς να το αποκαλύψουμε.

Δελεαστικός ο ρόλος της μητριάς;

Είναι ένας αρνητικός ρόλος, που δεν έχω ξανακάνει. Μέχρι στιγμής έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί η Πολυξένη κρύβει κι ένα πολύ μεγάλο, ένοχο μυστικό και παρελθόν. Σαν ψυχοσύνθεση είναι πολύ μακριά από μένα, οπότε νομίζω ότι ο ρόλος έχει πρόκληση.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved