«Ελεύθερος ξανά»: Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Πρωτοψάλτη σε σκηνοθεσία Σεραφείμ Ντούσια!
Showbiz

«Ελεύθερος ξανά»: Στα γυρίσματα του νέου βίντεο κλιπ της Πρωτοψάλτη σε σκηνοθεσία Σεραφείμ Ντούσια!

Τρεις ολόκληρες μέρες διήρκησαν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τίτλο «Ελεύθερος ξανά»...

Είχε όμως για «μαέστρο» όλου αυτού του εγχειρήματος τον γνωστό σκηνοθέτη και παραγωγό Σεραφείμ Ντούσια ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις για τη δουλειά του.

Οι συντελεστές του μοναδικού αυτού μουσικού εγχειρήματος χρειάστηκε να ταξιδέψουν στην Κουρούτα της Αμαλιάδας αλλά και στα Αντιμετέωρα που βρίσκονται στο χωριό Γάβρος της Καλαμπάκας για να εξασφαλίσουν τα πλάνα που είχε φανταστεί ο γνωστός σκηνοθέτης για ένα άρτιο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και πράγματι τα κατάφεραν, παρά την κούραση των πολύωρων γυρισμάτων και τις αντίξοες συνθήκες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν.

Φυσικά, πρωταγωνίστρια σε όλο αυτό το εγχείρημα ήταν η ίδια η Άλκηστης Πρωτοψάλτη η οποία όχι μόνο δεν παραπονέθηκε στιγμή αλλά φρόντισε να είναι άκρως εκφραστική στα πλάνα που ήθελε να εξασφαλίσει για το υλικό του ο σκηνοθέτης.

Και φυσικά στο τέλος, το αποτέλεσμα τούς αντάμειψε με όλους τους συντελεστές να γίνονται μία παρέα και να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Λίγα λόγια για τον σκηνοθέτη και παραγωγό

Ο Σεραφείμ Ντούσιας, πέραν των μουσικών βίντεο κλιπ που αναλαμβάνει κατά καιρούς για μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, ασχολείται με την παραγωγή και επιμέλεια video content για το CNN Greece. Προηγουμένως ήταν Post Production Supervisor στην εταιρεία παραγωγής Movielab του ομίλου JWT ενώ ως παραγωγός είχε συνεργαστεί με την Fresh One Productions του Jamie Oliver με έδρα το Λονδίνο.

Στις συνεργασίες του συμπεριλαμβάνονται και αυτές με τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα ITV, Channel 5 και Warner Bros TV. Είναι κάτοχος των μεταπτυχιακών "Παραγωγή και Σκηνοθεσία Τηλεοπτικής Ψυχαγωγίας" από το NFTS του Royal College of Arts της Μ. Βρετανίας και "Filmmaking" του London Film School. Το προπτυχιακό του, πάνω στις ψηφιακές οπτικοακουστικές τέχνες, είναι από το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ελεύθερος ξανά» της Πρωτοψάλτη:

Δείτε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ελεύθερος ξανά» σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Νίκου Αντύπα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved