Κατερίνα Στικούδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Βύρωνα!
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Βύρωνα!

Ο γιος της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη, Βύρωνας, έγινε σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2022, ενός έτους και οι δυο γονείς δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν την περηφάνια τους. 

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή που αντίκρυσαν το γιο τους στο μαιευτήριο, δεν ξεκολλούν στιγμή από κοντά του!

Σήμερα, 15 Οκτωβρίου 2022, ο γιος της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη, ο μικρός Βύρωνας έγινε ενός έτους και οι δυο περήφανοι γονείς του οργάνωσαν ένα μικρό πάρτι στο σπίτι τους, για να περάσουν αυτήν την ιδιαίτερη μέρα οικογενειακά, αλλά και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η τραγουδίστρια είναι η καλύτερη μαμά για το γιο της και επέλεξε έναν υπέροχο στολισμό, τον οποίο και ο μικρός λάτρεψε, μιας και είχε να κάνει με την θάλασσα και τα καραβάκια, που είναι μερικά από τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Η Κατερίνα Στικούδη, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν δίστασε να κάνει μια δημοσίευση και να κοινοποιήσει μερικά στιγμιότυπα από την γιορτινή ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στο σπίτι της. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Πέρασε ένας χρόνος… Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια… Και μόνο στη σκέψη των επόμενων χρόνων…μαζί σου!»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved