Ανδριώτου- Μαρτίκας: Το πρωινό στο κρεβάτι, οι αγκαλιές και τα φιλιά- Το συγκινητικό μήνυμα!
Showbiz

Ανδριώτου- Μαρτίκας: Το πρωινό στο κρεβάτι, οι αγκαλιές και τα φιλιά- Το συγκινητικό μήνυμα!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και η αλήθεια είναι ότι πλέον είναι αχώριστοι ενώ ήδη έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, μιας και συγκατοικούν. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και καθημερινά ζουν τις κοινές τους στιγμές με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor και λίγο μετά την ένωση, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και μάλιστα μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό συγκατοικούν στο σπίτι του Σπύρου Μαρτίκα στον Πειραιά και μάλιστα η Βρισηίδα μετακόμισε από τη βάση της, στη Θεσσαλονίκη, για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δυο τους ανέβασαν μερικές νέες φωτογραφίες, που ποζάρουν αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, ενώ φυσικά παράλληλα απολαμβάνουν το πρωινό τους. Φυσικά, η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν δίστασε να γράψει στην λεζάντα της φωτογραφίας της μερικά λόγια, για να εκφράσει στον αγαπημένο της, τον έρωτά της!

Η Βρισηίδα έγραψε χαρακτηριστικά: "Μην περιμένεις από «φθηνούς» ανθρώπους να εκτιμήσουν «ακριβές» συμπεριφορές γιατί το κάρμα δεν έχει μενού , σου σερβίρει ότι αξίζεις !"

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved