Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν αυτή την Κυριακή (16/10) ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο πασίγνωστος σεφ, μίλησε για όλους και για όλα και απάντησε σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η συζύγος του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ μαγειρεύει για εκείνον, ενώ αυτός μαγειρεύει για εκείνη!

Εκτός αυτών αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχει πολύ καλό μεταβολισμό με αποτέλεσμα εκείνος να χρειάζεται να κάνει διατροφή και εκείνη να τρώει ό, τι της κάνει κέφι!

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Πετρετζίκης και συνέχισε:

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved