Παναγιώτης Θεόφιλος: Η σύζυγός του, Δανάη, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανυπομονεί!
Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: Η σύζυγός του, Δανάη, ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και ανυπομονεί!

O Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους και η ευτυχία τους είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους!

Το ζευγάρι έχει ήδη μια πανέμορφη κορούλα, την οποία και βάφτισαν πριν από λίγους μήνες και της έδωσαν το όνομα Εμμανουέλα.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους, ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και η μικρή Εμμανουέλα ολοκλήρωσε την οικογένειά τους. Φυσικά τότε δεν ήξεραν ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει, μιας και μόλις η μικρή έγινε μόλις 7 μηνών η μανούλα της έμεινε και πάλι έγκυος και τώρα το ζευγάρι περιμένει και το δεύτερο παιδάκι τους.

Την ανακοίνωση την είχε κάνει πριν από λίγες μέρες η Δανάη Θεοφίλου, η οποία και είχε ποστάρει μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στο Instagram αγκαλιά με τον σύζυγό της, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι σε λίγο καιρό το μωράκι τους θα είναι εκεί.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συνεχώς ποστάρει φωτογραφίες αλλά και βίντεο από την καθημερινότητά της τόσο με την μικρή Εμμανουέλα, όσο και με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Θεόφιλο, με τον οποίο και είναι πάρα πολύ ερωτευμένη.

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, η ίδια δημοσίευσε μια υπεροχη φωτογραφία με μπικίνι, από τις διακοπές τους σε γνωστό ξενοδοχείο στην Κύπρο. Η μέλλουσα μανούλα έπιασε την κοιλίτσα της και στην λεζάντα αναρωτήθηκε πώς θα είναι το επόμενο καλοκαίρι, με δυο μωράκια!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved