Έφυγε από τη ζωή ο 41 χρονος τραγουδιστής Mikaben- Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή!
Showbiz

Έφυγε από τη ζωή ο 41 χρονος τραγουδιστής Mikaben- Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή!

Ο 41χρονος τραγουδιστής Mikaben έφυγε από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε πάνω στη σκηνή, την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία του!

Την επίσημη ανακοίνωση για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του έκανε η διεύθυνση του συναυλιακού χώρου, λίγες ώρες μετά την διακοπή της συναυλίας, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στους fans του.

Ο 41 χρονος τραγουδιστής Michael Benjamin, που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Mikaben, παρευρέθηκε στο Accor Arena, μιας και είχε προσκληθεί από το συγκρότημα Carimi, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 2000, για μια και μοναδική συναυλία στη Γαλλία. Έτσι και έγινε και όταν εκείνος τραγουδούσε στη σκηνή δεν αισθάνθηκε καλά, με αποτέλεσμα να διακοπεί όλο το event, για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ στη συνέχεια ο συναυλιακός χώρος εκκενώθηκε!

«Πέθανε έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή και παρά την παροχή πρώτων βοηθειών», έγραψε στο Twitter η ομάδα του Accor Arena, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την συγκεκριμένη είδηση.

Ποιός ήταν ο Mikaben...

Γεννημένος στο Πορτ-ο-Πρενς το 1981 ο Μίκαμπεν ήταν τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός. Είχε ερμηνεύσει αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με το συγκρότημα Carimi, μεταξύ των οποίων το «Baby I Missed You» και «Fanm sa Move». Ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος και είχε μάλιστα αποκτήσει και μια κόρη με την σύζυγό του, ενώ τον ερχόμενο Δεκέμβριο περίμεναν το δέυτερο μωράκι τους!

Δείτε παρακάτω σχετικό Tweet με βίντεο από την στιγμή της κατάρρευσής του στη σκηνή:

Δείτε παρακάτω το βίντεο που είχε δημοσιεύσει λίγο πριν από την συναυλία στο Παρίσι:

https://www.instagram.com/p/Cju9ksBIVwF

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, η σύζυγός του Vanessa Benjamin, δημοσίευσε ένα μήνυμα που "ράγισε καρδιές":

"Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε να μου τηλεφωνείτε. Δεν είμαι σε κατάσταση για να μιλήσω. Έχω χάσει το άλλο μου μισό και δεν έχω λόγια" έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram, μη μπορώντας να πιστέψει πώς ο σύζυγός της δεν είναι πλέον στη ζωή!

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved