Κωνσταντίνος Δανίκας: Ο «Φανούρης» από το Διαφάνι στο… Netflix
Showbiz

Κωνσταντίνος Δανίκας: Ο «Φανούρης» από το Διαφάνι στο… Netflix

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας, ο αγαπημένος «Φανούρης» από τις «Aγριες μέλισσες», βρίσκεται στη νότια Ιταλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Septimo», για λογαριασμό του Netflix.

O ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Δανίκας μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ιταλία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε μία από αυτές βλέπουμε μια selfie φωτογραφία του, ενώ υπάρχουν και άλλες υπέροχες φωτογραφίες από τις όμορφες τοποθεσίες όπου βρέθηκε για γυρίσματα του Netflix.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας κάνει σταθερά βήματα στην υποκριτική από μικρό παιδί. Από την ηλικία των πέντε χρόνων συνόδευε τον διάσημο πατέρα του, τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Δανίκα, στις πρόβες στη «Μέδουσα» με τον Γιώργο Μαρίνο, γνωρίζοντας παράλληλα μεγάλες μορφές της μουσικής, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Συνειδητά αποφάσισε, λοιπόν, να γίνει ηθοποιός και η τύχη του τον αντάμειψε.

Κάποια στιγμή σκέφτηκε να γίνει ιχθυολόγος, ενώ για λίγο διάστημα έγινε και αγρότης στη Ροδόπολη Σερρών, καλλιεργώντας στρέμματα με μύρτιλλα, εμπειρία που του στάθηκε χρήσιμη στην τέχνη, αφού ο ήρωάς του ο Φανούρης ήταν ένας σκληρά εργαζόμενος αγρότης στις «Αγριες μέλισσες».

Πηγή espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved