Βανδή – Μπισμπίκης: Αυτή η σχέση… μένει! Το ταξίδι στο Λονδίνο και ο έρωτας που δυναμώνει
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Αυτή η σχέση… μένει! Το ταξίδι στο Λονδίνο και ο έρωτας που δυναμώνει

Με ένα ταξίδι στο Λονδίνο και on στήριξη του ενός προς τον άλλον, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποδεικνύουν ότι, εκτός από έντονος, ο έρωτός τους είναι και ουσιαστικός

Μοιάζει σαν το καλό κρασί... Η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη γίνεται ολοένα και καλύτερη στο πέρασμα του χρόνου.

Κάθε δημόσια εμφάνισή τους επιβεβαιώνει τη θέση της δημοφιλούς τραγουδίστριας. «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός», είχε πει η ίδια, αποτυπώνοντας σε μία μόνο φράση αυτό που ζει στο πλευρό του ταλαντούχου ηθοποιού.

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε στο Λονδίνο, προκειμένου να βοηθήσει στη μετακόμιση την κόρη της Μελίνα, που βρίσκεται εκεί λόγω σπουδών. Λίγες ημέρες αργότερα, όπως αναφέρει η Real, την ακολούθησε και ο αγαπημένος της κίνηση που αποδεικνύει πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους. Λίγο νωρίτερα, μια ακόμη κοινή τους εμφάνιση είχε κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να πειστούν για την ποιότητα αυτής τής αγάπης.

Φέτος για μία ακόμη σεζόν, η Δέσποινα Βανδή συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of us».

Η πρεμιέρα του λαμπερού σόου ήταν πολύ σημαντική για εκείνη και ήθελε να έχει δίπλα της τον άνθρωπό της. Εκείνος, ωστόσο, έπρεπε να παρευρεθεί στο πάρτι που διοργάνωσε ο Alpha για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης , σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αμέσως μετά τη λήξη του event, όμως έσπευσε στο πλατό του σόου, προκειμένου να συναντήσει τη σύντροφό του. Σε κάθε διάλειμμα πλησίαζε στο πάνελ των κριτών και συνομιλούσε μαζί της. Αγκαλιές φιλιά, τρυφερά αγγίγματα και πολλά χαμόγελα αντάλλασσαν μεταξύ τους αδιαφορώντας για το πλήθος των παρευρισκομένων που τους παρακολουθούσε.

Πολύ συχνά οι δυο τους μένουν στο σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο της Αθήνας και παρά τις απαιτητικές υποχρεώσεις τους καταφέρνουν να συναντιούνται σε καθημερινή βάση και να αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, δείχνοντας έτσι τον θαυμασμό και τη στήριξη στον σύντροφό της. Δεν είναι τυχαίο ότι άπαντες κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που βιώνει έναν μοναδικό έρωτα.

Ο ένας είναι εκεί για τον άλλο και απολαμβάνουν κάθε λεπτό αυτό που ζουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved