Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα… έξω!»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα… έξω!»

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (18-10) η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Λαμπέτη, μίλησε για όλα.

Εξήγησε τον λόγο που φέτος, παρά τις δεκάδες παραγωγές, δεν κάνει τηλεόραση, αποκάλυψε τη σειρά στην οποία θα ήθελε να συμμετέχει ενώ έκανε και το δικό της σχόλια, αναφορικά με το #metoo.

«Πολύ επιλεκτική δεν είμαι, λίγο είμαι. Είμαι λίγο μυστήρια, πρέπει να κάθονται τα πράγματα καλά και να τα χαίρομαι. Και το πρωί σίριαλ και το βράδυ θέατρο δεν είναι η πρώτη μου επιλογή. Προτιμώ να είναι ένα από τα δύο καλά. Τελευταία ήταν καλύτερες οι προτάσεις στο θέατρο», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και αποκάλυψε:

«Στο “Αυτή η νύχτα μένει” θα ήθελα να είμαι. Είχαμε κάνει μια κουβέντα στην αρχή, αλλά δεν ταίριαξε, ούτε με τον ρόλο, ούτε με το οικονομικό, ούτε με τις μέρες, ενώ θέλαμε και οι δύο πλευρές».

Όσο για το αν της έχουν γίνει προτάσεις για να συμμετέχει σε talent show;

«Είχα προτάσεις για talent show με πολύ καλά λεφτά. Για κάποια μετάνιωσα. Αν δεν είμαι σε κάτι πολύ καλή δεν θέλω να πάω. Απέρριψα πρόταση για το Dancing με πολλά χρήματα. Η επόμενη που απέρριψα ήταν ακόμα πιο πολλά λεφτά», πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το #metoo, απάντησε:

«Θα μιλήσω γενικά. Έχουν όλοι τοποθετηθεί για το #metoo ακόμα κι αν δεν τους αφορά. Όσοι έχουν κάνει κακά πράγματα, έξω. Είμαστε πάρα πολλοί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved