Ελένη Καρακάση: Ο ρόλος της Ευτυχίας στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και το plan b!
Showbiz

Ελένη Καρακάση: Ο ρόλος της Ευτυχίας στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και το plan b!

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την σειρά "Μαύρο Ρόδο" που κατέχει τον ρόλο της Ευτυχίας, ενώ παραδέχτηκε πώς πάντοτε στη ζωή της είχε ένα plan b.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε θέατρο όσο και σε τηλεόραση.

Η Ελένη Καρακάση, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά "Μαύρο Ρόδο" μιας και υπόδύεται την Ευτυχία, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πώς πάντα στη ζωή της είχε σαν δεύτερο πλάνο το τραγούδι, αν κάτι δεν πήγαινε καλά στον χώρο της υποκριτικής.

Πώς προέκυψε ο ρόλος της Ευτυχίας στη νέα σειρά Μαύρο ρόδο;

Μου τον πρότεινε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, με τον οποίο συνεργαστήκαμε την τρίτη χρονιά στις Άγριες μέλισσες καθώς ήταν ένας εκ των σκηνοθετών. Ήταν σχετικά νωρίς όταν μου το πρότεινε. Σκέψου ότι ακόμα δεν ξέραμε σε ποιο κανάλι θα προβάλλεται η σειρά. Η δική μου χαρά ήταν ότι θα δούλευα με συνεργάτες που ήδη γνώριζα. Υποδύομαι την Ευτυχία, την ταβερνιάρισσα του χωριού, μια γυναίκα πολύ αγαπητή και σωστή, που η οικογένειά της είναι πάνω από όλα. Είναι παντρεμένη με τον Μανώλη (σ.σ. Δρόσος Σκώτης) και έχει δύο παιδιά, τον Γεράσιμο (σ.σ. Νίκος
Κουκάς) και τη Γιάννα (σ.σ. Μαρία Νεφέλη Δούκα).

Η κρίση και η ανασφάλεια που επικρατεί γενικότερα στη δουλειά σου σε έκανε να σκεφτείς ποτέ ένα επαγγελματικό plan b;

Εμένα πάντα το plan b μου ήταν το τραγούδι. Όλες μου οι σπουδές είναι πάνω στο τραγούδι και το θέατρο. Πριν από την κρίση λοιπόν, όποτε δεν είχα δουλειά στο θέατρο, έβρισκα στο τραγούδι. Αυτό που μπορώ να σου πω βέβαια είναι ότι τη δουλειά
δεν τη φοβάμαι, θα βρω την άκρη μου να επιβιώσω. Δεν με φοβάμαι σε αυτό το θέμα. Αυτό είναι κάτι που το έχω δει και από τη μάνα μου. Όταν προέκυψε ανάγκη, δούλευε βράδυ. Έφευγε 11.00 τη νύχτα, επέστρεφε 7.00 το πρωί και μας ξυπνούσε για το σχολείο. Εχω καταλάβει ότι στη ζωή ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Εκεί που είσαι πάνω μπορεί να καταλήξεις κάτω.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved