Εύα Καλτσή: Η πρώην παίκτρια του Power of Love έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Οι πρώτες φωτό
Showbiz

Εύα Καλτσή: Η πρώην παίκτρια του Power of Love έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Οι πρώτες φωτό

Την Εύα Καλτσή τη γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης Power of Love όμως η νεαρή κοπέλα κατάφερε να γνωρίσει τον έρωτα και τον άντρα της ζωής της εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας. 

Μάλιστα εδώ και λίγες μέρες βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία αφού υποδέχτηκε το τέταρτο μέλος της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της Πάνο, με τον οποίο είχαν παντρευτεί στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο του 2021.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει, όλα ευχάριστα και πολύ όμορφα αφού το ζευγάρι προ ημερών υποδέχτηκε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 4,400 κιλών. Ο μικρός ήρθε στον κόσμο την Πέμπτη 13/10 για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού που ξεκίνησε όταν τον Απρίλιο του 2020 υποδέχτηκε τον πρώτο του γιο.

Μάλιστα, ο μεγάλος αδελφός υποδέχτηκε με λαχτάρα και χαρά τον αδερφούλη του τον οποίο ήδη φροντίζει, ταΐζοντάς τον, πάντα με τη βοήθεια και την επίβλεψη της τυχερής και χαρούμενης μανούλας τους.

Να θυμίσουμε ότι η Εύα Καλτσή είχε κάνει εντύπωση στο τηλεοπτικό κοινό και είχε σχολιαστεί αρκετά λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love. Ήταν ένα δυναμικό κορίτσι που δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Η Εύα Καλτσή, άφησε το παιχνίδι στο παρελθόν και γύρισε σελίδα στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του νεογέννητου γιου του ζευγαριού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved